Πάσχα στην Οχρίδα

3 ημέρες / 2 νύχτες
από 145,00€ / ανά άτομο

Πάσχα στην Οχρίδα


1η ημέρα: Μ. Σάββατο

Αναχώρηση στις 08:00 π.μ από την αφετηρία μας για τα σύνορα Νίκης. Άφιξη, έλεγχος, στάση στα αφορολόγητα – έλεγχος από τα Σκοπιανά σύνορα και συνεχίζουμε για τα Μπίτολα .Μια περιήγηση, ένα καφέ και αναχωρούμε για Οχρίδα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας DRIM που βρίσκεται στην πόλη Στρούγκα. Τακτοποίηση και γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, σπάνιο στο είδος του,ελεύθεροι να γνωρίσετε την όμορφη πόλη και την γύρω περιοχή με την λίμνη Οχρίδα και τον ποταμό Drim που διασχίζει την πόλη . Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Λειτουργία σε μια κοντινή Ορθόδοξη εκκλησία. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Κυριακή του Πάσχα

Πρωινό και αναχωρούμε για να γνωρίσουμε την γραφική Οχρίδα, χτισμένη αμφιθεατρικά με παλιά παραδοσιακά αρχοντικά , Βυζαντινές εκκλησίες όπως της Αγίας-Σοφίας, το βυζαντινό κάστρο του Τσάρου Σαμουήλ, το θέατρο και άλλα. Επίσης θα δούμε το μεγαλοπρεπές άγαλμα των αδερφών Κυρίλλου και Μεθόδιου. Μια βόλτα στον γραφικό πεζόδρομο με τα πολλά μικρομάγαζα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το Πασχαλινό γεύμα και διασκέδαση με μουσική. Ελεύθερο το απόγευμα ν’ απολαύσουμε την ομορφιά της λίμνης με έναν καφέ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

 

3η ημέρα: Δευτέρα

Πρωινό και αναχωρούμε , ακολουθώντας την εντυπωσιακή παραλίμνια διαδρομή, περνώντας από ψαροχώρια, το πλωτό Μουσείο Νερού,στο οποίο στήθηκε ένας ολόκληρος Προιστορικός Οικισμός. θα φθάσουμε μέχρι τα Αλβανικά σύνορα μέσα σε ένα καταπληκτικό τοπίο. Εδώ θα επισκεφθούμε το ιστορικό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες. Θα απολαύσουμε το τοπίο με τις υπαίθριες αγορές, μια μίνι κρουαζιέρα μέχρι τις πηγές του ποταμού DRIM . Έναν καφέ,φαγητό (εξ’ιδίων) και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για Ελλάδα. Με τις ίδιες διαδικασίες στα σύνορα,άφιξη στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 2 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* με πλήρη διατροφή
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως έχει το πρόγραμμα
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνη

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:


  • Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με το χρόνο και τη διάθεση του γκρουπ, χωρίς καμιά παράλειψη από όσα αναφέρονται
  • Με την εγγραφή καταβάλλεται 30% προκαταβολή και εξόφληση 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  • Στην Οχρίδα μπορείτε να ταξιδέψετε με διαβατήρια ή ταυτότητες νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες).
  • Επιπλέον, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει πιστοποιητικό σε ισχύ, πρέπει να φέρει μαζί του είτε αρνητικό μοριακό τεστ (PCR test).

 

 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!