Πάσχα στην Κέρκυρα

4 ημέρες / 3 νύχτες
από 265,00€ / ανά άτομο

Πάσχα στην Κέρκυρα

  • Μη διαθέσιμο πακέτο

 

1η ημέρα

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 06:30 π.μ μέσω Εγνατία – Γιάννενα, στάση (καφέ). Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και επιβίβαση στο φέρι-μποτ για την πανέμορφη Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο και μετάβαση στην πόλη για να παρακολουθήσουμε τους Επιτάφιους διαφόρων εκκλησιών και την περιφορά του μεγαλοπρεπούς Επιταφίου της Μητρόπολης συνοδευόμενοι από τις Φιλαρμονικές και Χορωδίες της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα

Πρόγευμα και μετάβαση στην πόλη για να παρακολουθήσουμε την λειτουργία του Αγ. Σπυρίδωνα και την πρώτη Ανάσταση που συνοδεύεται από το ωραιότερο έθιμο του νησιού, το σπάσιμο των κανατών από τα μπαλκόνια. Την ατμόσφαιρα φορτίζουν ακόμη περισσότερο οι φιλαρμονικές που μαζί με τις μαζορέτες δίνουν ένα μοναδικό ύφος στην πόλη. Μια βόλτα στα βενετσιάνικα Καντούνια, στο παλιό Φρούριο, το Δημαρχείο, την πλατεία Σπανιάδα με το περίφημο Λιστόν,το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης. Γεύμα ( εξ’ιδίων) και συνεχίζουμε απόγευμα για την ωραιότερη περιοχή, το Κανόνι με το Ποντικονήσι,το γραφικό νησάκι με τη μονή της Βλαχέρνας. Ένα καφέ απολαμβάνοντας την ωραιότερη θέα και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση γιατί το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση στην μεγαλύτερη πλατεία Σπιανάδα με πυροτεχνήματα και φιλαρμονικές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το παραδοσιακό εορταστικό δείπνο και τη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

 

 

3η ημέρα

Πρωινό και αναχωρούμε για να επισκεφθούμε το περίφημο παλάτι Αχίλλειο, κτισμένο από την αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισσάβετ. Συνεχίζουμε μέχρι την περιοχή Μπενίτσες για ένα καφέ και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το πασχαλινό γεύμα .Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Παλαιοκαστρίτσα, τουριστικό θέρετρο με πλούσια βλάστηση,γραφικούς όρμους και όμορφες παραλίες. Θα επισκεφθούμε το βυζαντινό μοναστήρι της Παναγίας, χτισμένο ψηλά στο λόφο με υπέροχη θέα.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

 

4η ημέρα

Πρωινό, μια τελευταία βόλτα στην πόλη και στη συνέχεια μετάβαση στο λιμάνι , επιβίβαση στο φερι-μπότ και απόπλους για Ηγουμενίτσα. Με τις ίδιες διαδικασίες και την απαραίτητη στάση προς Γιάννενα, άφιξη στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 3 διαν/σεις σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή & Εορταστικά
  • Εισιτήρια ferry-boat Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως έχει το πρόγραμμα
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνη
  • Φόρος διαμονής

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.