Εκδρομή στην Πάργα - Παξοί (Κρουαζιέρα)

Ημερήσια εκδρομή
από 40,00€ / ανά άτομο

Ημερήσια εκδρομή στην Πάργα – Παξοί (Κρουαζιέρα)

  • Αναχωρήσεις: Κάθε Κυριακή

 

  • Ώρα αναχώρησης: 06:00

  • Ώρα επιστροφής: 18:00

 

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΠΑΡΓΑ- ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ- ΜΠΛΕ ΣΠΗΛΙΕΣ – ΠΑΞΟΙ

Αναχώρηση από τον χώρο της λαϊκής αγοράς στις 06:00 με προορισμό την Πάργα. Επιβίβαση στο καράβι μας στις 10 το πρωί και κατευθυνόμαστε βόρεια.
Περνώντας από τον Λογγό, το πιο μικρό από τα τρία χωριά των Παξών, κατευθυνόμαστε προς τη Λάκκα. Σε μια ώρα περίπου φτάνουμε στο λιμάνι της Λάκκας που είναι ένα απάνεμο αγκυροβόλι με πεντακάθαρα νερά. Εδώ θα κάνουμε μια στάση για να αποθανατίσουμε σε φωτογραφίες το γραφικότατο πανέμορφο χωριό.
Το ταξίδι συνεχίζει περνώντας από την Υπαπαντή, Αχάι, Ορθόλιθο και Τρυπητό για να ανακαλύψουμε τη δυτική πλευρά του νησιού, εντελώς απρόσιτη από ξηρά. Μόνο από τη θάλασσα μπορούμε να θαυμάσουμε τα απίστευτα σχήματα και τα χρώματα των κατακόρυφων βράχων, των σπηλιών και βραχονησίδων, ενώ η θάλασσα συνεχίζει να εμφανίζει τη μοναδική μπλε-πράσινη ομορφιά της. Εδώ, για 45 λεπτά, έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε στις «Γαλάζιες Σπηλιές».
Το ταξίδι συνεχίζεται με μία βόλτα στους Αντίπαξους με τις ρηχές αμμώδεις παραλίες που μοιάζουν να είναι από χρυσάφι. Στο Βουντούμι ή στην παραλία Βρήκα, μας δίνεται η ευκαιρία για βουτιές στα καταγάλανα νερά.
Στη συνέχεια επιστρέφουμε ανατολικά στην πρωτεύουσα του νησιού, τον Γάιο, όπου έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε για δυόμισι ώρες. Να απολαύσουμε το μπάνιο μας, καφέ, φαγητό. Αυτός ο Λιλιπούτειος παράδεισος έχει έντονα τα χαρακτηριστικά του Ιονίου και η γοητευτική αρχιτεκτονική του θα παραμείνει στη μνήμη του κάθε επισκέπτη.
Στο εκπληκτικό ταξίδι πίσω στην Πάργα όλοι θα αισθάνονται την έντονη επιθυμία να επιστρέψουν μια μέρα σε αυτό το πραγματικά μαγικό μέρος του κόσμου και να ξαναζήσουν αυτή την αξέχαστη εμπειρία.
Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το Παξιώτικο γνωμικό που λέει ότι κανείς δεν επισκέπτεται το νησί μόνο μία φορά!
Φτάνοντας στην Πάργα, επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στην πόλη μας.