Εκδρομή στην Οχρίδα

3 ημέρες / 2 νύχτες
από 130,00€ / ανά άτομο

Εκδρομή στην Οχρίδα

  • Μη διαθέσιμο πακέτο

 

1η ημέρα

Αναχώρηση στις 08:30 π.μ από τη νέα μας αφετηρία για τα σύνορα Νίκης. Άφιξη, έλεγχος, στάση στα αφορολόγητα – έλεγχος από τα Σκοπιανά σύνορα και διαμέσων Μπίτολα (στάση για καφέ) , Ρέσσεν, άφιξη στο ξενοδοχείο μας DRIM. Τακτοποίηση , γεύμα και ελεύθεροι να γνωρίσουμε την πόλη Στρούγκα. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας σπάνιο στο είδος του και το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα

Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και αναχωρούμε για να γνωρίσουμε την γραφική Οχρίδα, με τα παλιά αρχοντικά της, τις Βυζαντινές εκκλησίες της Αγίας-Σοφίας, του Αγίου Κλήμεντα και το βυζαντινό κάστρο του Τσάρου Σαμουήλ. Θα περπατήσουμε στους πλακόστρωτους δρόμους με τα μικρομάγαζα, έναν καφέ και επιστροφή στο ξενοδοχείο Ξεκούραση, ελεύθεροι και έτοιμοι για το δείπνο . Διανυκτέρευση.

 

 

3η ημέρα

Πρόγευμα και αναχωρούμε , ακολουθώντας την παραλίμνια διαδρομή περνώντας από ψαροχώρια, θα φθάσουμε μέχρι τα Αλβανικά σύνορα μέσα σε ένα καταπληκτικό τοπίο. Εδώ θα επισκεφθούμε το ιστορικό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες. Θα απολαύσουμε το τοπίο με τις υπαίθριες αγορές, μια μίνι κρουαζιέρα μέχρι τις πηγές του ποταμού DRIM , ένας καφές και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για Ελλάδα. Στάση στα Μπίτολα για φαγητό ή καφέ και το απόγευμα αναχώρηση για Ελλάδα. Βράδυ άφιξη στην πόλη μας.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Την μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 2 διαν/σεις σε ξεν/χείο 4* με ημιδιατροφή (2 πρωϊνά-2 δείπνα)
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως έχει το πρόγραμμα
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνη

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.