Κωνσταντινούπολη

5 ημέρες / 3 νύχτες
από 220,00€ / ανά άτομο

Κωνσταντινούπολη


 

1η ημέρα

Αναχώρηση από την πόλη μας το βράδυ με προορισμό την Βασιλεύουσα. Με ενδιάμεσες στάσεις στον δρόμο μας, άφιξη στα ελληνοτουρκικά σύνορα των Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων, στάση στα αφορολόγητα και συνεχίζουμε μέσω Ραιδεστού για Κωνσταντινούπολη.

 

 

2η ημέρα

Άφιξη στην Πόλη. Ελεύθεροι στην γνωστή αγορά Καπαλί Τσαρσί με τα 3500 μαγαζιά για ψώνια και σουβενίρ, στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στην Αιγυπτιακή αγορά με τα αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς και μπαχαρικά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

 

3η ημέρα

Με το πρωινό μας θα ξεκινήσει η ξενάγησή μας, στην Αγια Σοφιά, τον Ιππόδρομο και την Βασιλική Κιστέρνα. Μετά την ξενάγησή μας. Το απόγευμα προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος, όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν βόλτα στον παγκόσμια γνωστό πεζόδρομο του Πέραν (είναι δίπλα στο ξενοδοχείο), δοκιμάζοντας (εξ ιδίων) τις τοπικές συνταγές όπως αρνίσιο γύρο, μύδια τηγανιτά σε σάντουιτς με σκόρδο, γιαουρτλού κεμπάπ και βεβαίως τα απίθανα γλυκά τους όπως μπακλαβάδες, προφιτερόλ και βέβαια σουτλάτς (ρυζόγαλο). Διανυκτέρευση.

 

 

4η ημέρα

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την ασιατική πλευρά απ’ όπου θα πάρουμε το αγκαζέ καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα στην Πρίγκηπο και στην Χάλκη όπου θα επισκεφθούμε και τη Θεολογική Σχολή. Στην Πρίγκηπο θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και το γεύμα μας εξ ιδίων. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε νυχτερινό μαγαζί με φολκλορικά και τουρκάλες χανούμισσες. Διανυκτέρευση.

 

 

5η ημέρα

Πρωινό και αμέσως αναχώρηση με τις αποσκευές μας για το Πατριαρχείο, την Βλαχέρνα και το Μπαλουκλί, στη συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής, θα σταματήσουμε στα σύνορα για έλεγχο διαβατηρίων και στα αφορολόγητα. Στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 3 διαν/σεις στο ξενοδοχείο 4* (Taxim) με πρωϊνό 
  • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις με επίσημο ξεναγό σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Τις ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φόρος διαμονής.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, προαιρετικές εκδρομές και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ:


  • Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με το χρόνο και τη διάθεση του γκρουπ, χωρίς καμιά παράλειψη από όσα αναφέρονται
  • Με την εγγραφή καταβάλλεται 30% προκαταβολή και εξόφληση 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.