Εκδρομή στην Καβάλα - Ξάνθη - Κομοτηνή

3 ημέρες / 2 νύχτες
από 100,00€ / ανά άτομο

Εκδρομή στην Καβάλα – Ξάνθη – Κομοτηνή

 • Μη διαθέσιμο πακέτο

 

1η ημέρα

Συγκέντρωση και αναχώρηση από την αφετηρία μας ώρα 08:00 π.μ για Καβάλα. Καθ’ οδόν στάση για καφέ, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας (OCEANIS) που βρίσκεται στο κέντρο.

 

Ελεύθερος χρόνος να γνωρίσετε και να απολαύσετε την όμορφη πόλη, αμφιθεατρικά χτισμένη στους πρόποδες του Συμβόλου. Γοητευτική πρωτεύουσα και κύριο λιμάνι του νομού. Σημαντικό εμπορικό, αλιευτικό κέντρο, μια πόλη που διατηρεί δείγματα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.

 


Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την παλιά πόλη με το Μεσαιωνικό κάστρο , σημείο αναφοράς για την πόλη, τον παραδοσιακό οικισμό της Παναγιάς, την μεσαιωνική Ακρόπολη – κάστρο, το Ιμαρέτ εξαιρετικό δείγμα Ισλαμικής αρχιτεκτονικής, το σπίτι του Μεχμέτ Αλή και τα παράλια τείχη .


Απολαύστε ένα καφέ στο « Μπρίκι » με το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα και την υπέροχη θέα προς την πόλη και το λιμάνι. Γευτείτε τις ψαροταβέρνες της πόλης.

 

Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα

Πρωινό και αναχωρούμε για μια ολοήμερη εκδρομή στην Ξάνθη, την κυρά της Θράκης όπως την αποκαλούν. Μια πόλη χτισμένη αμφιθεατρικά, παλιά και σύγχρονη, που πεισματικά διατηρεί τον ιδιόμορφο χαρακτήρα της.

 

Ελεύθεροι να περπατήσετε στην παλιά πόλη με το πλούσιο παρελθόν, τα γραφικά παραδοσιακά σοκάκια με τα νεοκλασικά κτίρια, το Λαογραφικό Μουσείο, το παλιό Ρολόι , το Βυζαντινό κάστρο και να καταλάβετε πως η συνύπαρξη του χριστιανικού στοιχείου με το μουσουλμανικό, είναι το χαρακτηριστικό της πόλης. Γεύμα στις φημισμένες ταβέρνες της πόλης ( εξ’ ιδίων)και το απόγευμα αναχωρούμε για την Κομοτηνή.

 

Άφιξη και ελεύθεροι να περπατήσετε στην παλιά πόλη με το παραδοσιακό χρώμα, την παλιά αγορά με τα μικρομάγαζα και να δοκιμάσετε τον παραδοσιακό καφέ και τα τοπικά προϊόντα. Επιστροφή στην Καβάλα.

 

Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα

Απολαμβάνουμε χαλαρά το πρωινό μας και αναχωρούμε για την επιστροφή μας. Στο δρόμο μας θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι της Χριστιανικής Αδερφότητας Λυδίας και συνεχίζουμε για την ωραία μας Θεσσαλονίκη.

 

Ελεύθεροι να την απολαύσετε με ένα καφέ ή φαγητό και απόγευμα αναχωρούμε για την πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


 • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Oceanis με πρωινό
 • Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ημερήσια εκδρομή στην Ξάνθη – Κομοτηνή
 • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φόρος διαμονής

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με το χρόνο και τη διάθεση του γκρουπ, χωρίς καμιά παράλειψη από όσα αναφέρονται.
 • Με την εγγραφή καταβάλλεται 30% προκαταβολή και εξόφληση 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:


Για τις μετακινήσεις εντός Ελλάδας, θα πρέπει να διαθέτετε ένα από τα κάτωθι:
Πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημερών μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού)
ή Αρνητικό PCR test 72 ωρών
ή Τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid test) 48 ωρών
ή Απόδειξη ανάρρωσης από τον COVID-19, που ισχύει δύο μήνες

Για τα παιδιά
Self test 24 ωρών (5 – 12 ετών)
Rapid test (12 – 17 ετών)