Εκδρομή στην Κέρκυρα

2 ημέρες / 1 νύχτες
από 95,00€ / ανά άτομο

Εκδρομή στην Κέρκυρα

  • Μη διαθέσιμο πακέτο

 

1η ημέρα

ΣΣυγκέντρωση στις 06:00 π.μ και αναχώρηση μέσω Εγνατίας – Γιάννενα στάση για καφέ, άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο ferry-boat και απόπλους για την πανέμορφη Κέρκυρα, το νησί των Φαιάκων. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε για την πόλη, για να προσκυνήσουμε τον Άγιο Σπυρίδωνα, προστάτη και πολιούχο του νησιού.

 

Θα δούμε την μεγαλύτερη πλατεία της Ελλάδας, την Σπανιάδα με το Λιστόν ,τον φημισμένο δρόμο με τις Καμάρες, το παλιό Φρούριο που χτίστηκε από τους Βενετούς το 1550, το Μουσείο Ασιατικής τέχνης , που στεγάζεται στο ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου. Μια βόλτα στα γραφικά στενά , τα ονομαστά Καντούνια, με το ενετικό χρώμα καθώς και στα τουριστικά μαγαζάκια για να πάρετε τα αναμνηστικά σας και μικροδώρα.

 

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

Δείπνο και διανυκτεύρεση.

 

2η ημέρα

Πρωινό και αναχωρούμε για το Β.Α. τμήμα του νησιού, για να επισκεφθούμε την όμορφη Παλαιοκαστρίτσα με τις ωραιότερες ακρογιαλιές και παραλίες. Θα επισκεφθούμε επίσης το Καστρομοναστήρι του 13ου αιώνα, αφιερωμένο στην Παναγία ,ψηλά στο βράχο με ωραία θέα.

 

Συνεχίζουμε για το Αχίλλειο, χτισμένο από την Αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισσάβετ (Σίσσυ). Μια βόλτα μέχρι τα ψαροχώρια, τις Μπενίτσες και τα Μωραίτικα. Θα καταλήξουμε στο ωραιότερο κομμάτι του νησιού, στην περιοχή Κανόνι με τα δύο μαγευτικά νησιά, το Ποντικονήσι και τη Μονή Βλαχερνών.

 

Επιστρέφουμε στην πόλη απ’ όπου θα πάρουμε, αργά το απόγευμα το ferry-boat για την επιστροφή μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό και δείπνο
  • Εισιτήρια ferry-boat Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως έχει το πρόγραμμα
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνη

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.