Εκδρομή στα Ζαγοροχώρια

2 ημέρες / 1 νύχτες
από 75,00€ / ανά άτομο

Εκδρομή στα Ζαγοροχώρια

  • Μη διαθέσιμο πακέτο

 

1η ημέρα

Αναχώρηση από την αφετηρία μας, ώρα 08:30 π.μ, μέσω Εγνατίας οδού. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια, ένα σύμπλεγμα από 46 παραδοσιακά χωριά σκορπισμένα ανέμελα πάνω σε βουνά με φυσική ομορφιά.

 

Θα επισκεφθούμε το κεντρικό Ζαγόρι, περνώντας τοξωτές γέφυρες, με πρώτη μας στάση στη Βίτσα για να φωτογραφίσουμε ένα ωραίο πανοραμικό τοπίο.

 

Συνεχίζουμε, με δεύτερη στάση στο κεφαλοχώρι Μονοδένδρι, υψόμετρο 1060μ, με πολλά αρχοντικά και εκκλησίες. Θα επισκεφθούμε τη Βυζαντινή Μονή Αγ. Παρασκευή (1412), χτισμένη σ’ ένα από τα πιο εντυπωσιακά τοπία της περιοχής, στο χείλος της χαράδρας Βίκου.

 

Γεύμα (εξ’ ιδίων) και αναχωρούμε για το μεγαλύτερο χωριό του Κ. Ζαγορίου, το Τσεπέλοβο, υψ. 1080μ., με πολύ παραδοσιακό χρώμα.

 

Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος για μια γνωριμία με το χωριό, ένα καφέ στην γραφική πλατεία και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

Διανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα

Πρωινό χαλαρά και αναχωρούμε, έτσι ώστε να γνωρίσουμε κι άλλα παραδοσιακά χωριά. Θα περάσουμε από την τοξωτή γέφυρα Κοκόρη, τα παραδοσιακά χωριά και τη Σκάλα Βραδέτο, μια μικρογραφία του Σινικού Τείχους.

 

Θα σταματήσουμε στο παραδοσιακό γραφικό χωριό Καπέσοβο, για καφέ και συνεχίζουμε για Κήπους. Αμφιθεατρικά χτισμένο με την τρίτοξη γέφυρα του Καλόγερου.

 

Απαθανατίζουμε την ομορφιά,πίνουμε έναν καφέ στο χωριό Κήποι και συνεχίζουμε για την επιστροφή μας μέσω Ιωαννίνων.

 

Μια βόλτα και περιήγηση στην πόλη, φαγητό και το απόγευμα επιστροφή στην πόλη μας, με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 1 διαν/ση στο ξενοδοχείο ΠΕΤΡΟΤΕΧΝΟ με πρωινό
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως έχει το πρόγραμμα
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Φόρος διαμονής

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:


  • Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με το χρόνο και τη διάθεση του γκρουπ, χωρίς καμιά παράλειψη από όσα αναφέρονται.
  • Με την εγγραφή καταβάλλεται 30% προκαταβολή και εξόφληση 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.