Ζάκυνθος
Το εξωτικό νησί του Ιονίου με τις γαλαζοπράσινες θάλασσες

3 ημέρες / 2 νύχτες
από 180,00€ / ανά άτομο

Εκδρομή στη Ζάκυνθο


 

1η ημέρα

Αναχώρηση από την αφετηρία μας στις 06:00 π.μ μέσω Εγνατίας και Ιονίας οδού και περνώντας την μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα Ρίου-Αντιρίου, άφιξη στην Κυλλήνη, απ’ όπου θα πάρουμε το καράβι μας για την ρομαντική Ζάκυνθο.


Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται μέσα στην πόλη. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και φαγητό και το απόγευμα θα περιηγηθούμε στην πόλη. Θα επισκεφθούμε το Μαυσωλείο του Σολωμού και Κάλβου, των μεγάλων ποιητών μας και το Μουσείο Μεταβυζαντινής Τέχνης. Θα προσκυνήσουμε στο Ναό του Αγίου Διονυσίου, πολιούχου της πόλης και προστάτη του νησιού. Επίσης θα δούμε τον ιστορικό ναό του Αγίου Νικολάου. Ελεύθερος χρόνος για καφέ, φαγητό και προσωπική γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα

Πρωινό και αναχωρούμε για έναν γύρο του νησιού, να γνωρίσουμε τις φυσικές ομορφιές του, τα γραφικά χωριά του, τις υπέροχες ακρογιαλιές, τις απέραντες παραλίες με τα καθαρά νερά, όπου αναπαράγεται η θαλάσσια χελώνα, μοναδική στο είδος της, Caretta-Caretta. Μια βόλτα στην γραφική Μπόχαλη, το Μπαλκόνι της Ζακύνθου με την ωραιότερη θέα προς την πόλη και την γραφική εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, το λόφο του Στράνη με την πανοραμική θέα, όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε και έγραψε τον Εθνικό μας Ύμνο. Έναν καφέ και επιστροφή στην πόλη. Διανυκτέρευση.

 

 

3η ημέρα

Πρωινό και αναχωρούμε να επισκεφθούμε το χωριό Μαχαιράδο, Κεφαλοχώρι με παραδοσιακό χρώμα όπου και θα προσκυνήσουμε στην εκκλησία της Αγίας Μαύρας, την θαυματουργή εικόνα του 14ου αι. με το περίφημο ξυλόγλυπτο τέμπλο και το Βενετσιάνικο καμπαναριό με τον μελωδικό ήχο. Αναχωρούμε για το λιμάνι, επιβίβαση στο Ferry Boat και απόπλους για Κυλλήνη. Με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν, άφιξη στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη-Ζάκυνθο, Ζάκυνθο-Κυλλήνη με Ferry-boat
  • 2 διαν/σεις στο ξενοδοχείο «Strada Marina» με πρωινό καθημερινά
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Φόροι διαμονής

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:


  • Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με το χρόνο και τη διάθεση του γκρουπ, χωρίς καμιά παράλειψη από όσα αναφέρονται
  • Με την εγγραφή καταβάλλεται 30% προκαταβολή και εξόφληση 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  • Στην Οχρίδα μπορείτε να ταξιδέψετε με διαβατήρια ή ταυτότητες νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες).
  • Επιπλέον, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει πιστοποιητικό σε ισχύ, πρέπει να φέρει μαζί του είτε αρνητικό μοριακό τεστ (PCR test).