Εκδρομή στο Βελιγράδι - Νόβι Σαντ

4 ημέρες / 3 νύχτες
από 220,00€ / ανά άτομο

Εκδρομή στο Βελιγράδι – Νόβι Σαντ

  • Αναχωρήσεις: 27/10

 

1η ημέρα

Αναχώρηση από την αφετηρία μας στις 05:30 π.μ. για τα σύνορα Ευζώνων.

 

Άφιξη, έλεγχος και συνεχίζουμε για Βελιγράδι περιφερειακά μέσω Βέλες – Σκόπια – Νις, καθ’ οδόν στάσεις για ξεκούραση και άφιξη το απόγευμα στην πρωτεύουσα Βελιγράδι.

 

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, μιας πόλης πληγωμένης στο πέρασμα της ιστορίας που στέκει όμως μέχρι και σήμερα περήφανη και αγέρωχη.

 

Δείπνο – Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα 

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση μας – περιήγηση της πόλης.

 

Θα επισκεφτούμε το φρούριο Καλεμέγκνταν, που δεσπόζει πάνω από την συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, τον πύργο Nebosja που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου, τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή, την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων, τον Άγιο Σάββα, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο, αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο.

 

Χρόνος ελεύθερος για τον αγαπημένο πεζόδρομο των ντόπιων και επισκεπτών, τον πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα με καταστήματα για φθηνές αλλά και ποιοτικές αγορές. Δείπνο.

 

Το βράδυ σας προτείνουμε έξοδο στην μποέμικη περιοχή του Βελιγραδίου Skadarljia, μια από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης με γραφικά μαγαζάκια και έντονη νυχτερινή ζωή.

 

Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα

Πρωινό και αναχωρούμε για την πόλη Νόβι Σαντ, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας, που θεωρείται και η Αθήνα της Σερβίας και πρωτεύουσα της Βοιβοντίνα.

 

Θα δούμε το Κάστρο Petrovaradin με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό και το Δημαρχείο.

 

Ελεύθερος χρόνος στον κεντρικό πεζόδρομο και το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι.

 

Το βράδυ δείπνο και ελεύθεροι ν’ απολαύσετε την βραδινή σας βόλτα στην πόλη με τα ολόφωτα κτήρια και την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

 

Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα

Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και αναχωρούμε για την επιστροφή μας με τις απαραίτητες στάσεις και τις καλύτερες εντυπώσεις από την ολοζώντανη αυτή πόλη με τις ίδιες διαδικασίες.

 

Σύνορα Σερβία- Σκόπια- Ελλάδα. Βράδυ άφιξη στην πόλη μας.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 3 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο “ASTORIA/PRESIDENT”, με πλούσιο πρωινό
  • Ξεναγήσεις-περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα 
  • Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φόρος διαμονής

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, βίζες για ξένα διαβατήρια και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:


  • Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με το χρόνο και τη διάθεση του γκρουπ, χωρίς καμιά παράλειψη από όσα αναφέρονται
  • Με την εγγραφή καταβάλλεται 30% προκαταβολή και εξόφληση 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.