Εκδρομή στην Αδριανούπολη

4 ημέρες / 2 νύχτες
από 120,00€ / ανά άτομο

Εκδρομή στην Αδριανούπολη

  • Μη διαθέσιμο πακέτο

 

1η ημέρα

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 22:00.

 

Στάση για καφέ στη Μουσθένη και αναχώρηση για τα σύνορα. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και χρόνος για αγορές στα αφορολόγητα είδη (Duty Free). Συνεχίζουμε για την Αδριανούπολη.

 

Άφιξη, στην μεγαλύτερη αγορά της Ανδριανούπολης. Στις 15:00 συνάντηση στο λεωφορείο για να μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο.

 

Χρόνος ελεύθερος. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα παραδοσιακό τουρκικό χαμάμ που θα σας χαλαρώσει και θα σας γεμίσει ευεξία.

 

Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα

 

Πρωινό.

 

Αναχώρηση στις 09:00 για το επιβλητικό Σελιμιγιέ Τζαμί, έργο του μεγάλου αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν, καθώς επίσης και την 2η σκεπαστή αγορά (Arasta Bazar), που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

 

Έπειτα θα επισκεφτούμε το ξακουστό Μουσείο Υγείας, το σπουδαιότερο κοινωφελές ίδρυμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπου με μεθόδους όπως η μουσική και η υδροθεραπεία θεράπευαν νοσήματα της ψυχής και του σώματος.

 

Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε στo εμπορικό κέντρο της πόλης, το Erasta, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αγορές όλων των ειδών.

 

Για το βράδυ στις 20:00μμ προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο με μουσικό πρόγραμμα, φαγητό και ποτό.

 

Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα

 

Πρωινό.

 

Στις 9:00πμ θα έχουμε την παράδοση των αποσκευών μας στο λεωφορείο και αναχώρηση για το Margi Outlet.

 

Στις 13:00μμ αναχώρηση για την επιστροφή μας . Περνώντας από το προάστιο Κάραγατς (Παλιά Ορεστιάδα), θα κάνουμε στάση για να επισκεφτούμε το Σιδηροδρομικό Σταθμό, απ’ όπου κάποτε περνούσε το θρυλικό Όριεντ Εξπρές (συρμός) και σήμερα στεγάζεται η Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Trakya. Στην ίδια περιοχή υπάρχει το μνημείο της Λοζάνης. Μετά από τον συνοριακό έλεγχο και με στάσεις καθοδόν, άφιξη το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη για φαγητό.

 

Ελεύθερος χρόνος στο λιμάνι με τον επιβλητικό Φάρο – σύμβολο της πόλης και το μνημείο της οικογένειας Βισβίζη, μία από της μεγάλες οικογένειες ευεργετών του γένους, που αφιέρωσαν την περιουσίας τους στην ελληνική επανάσταση. Αναχώρηση για Πτολεμαΐδα, άφιξη το βράδυ στην πόλη.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγός – συνοδός
  • 2 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TRAKYA CYTI HOTEL με πρωινό
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.