Πήλιο - Βόλο


Πανέμορφα τοπία, καταπράσινη φύση, χρυσαφένιες αμμουδιές και μαργαριταρένια βότσαλα στις παραλίες του, κρυστάλλινες πηγές και γαλαζοπράσινα νερά στις θάλασσες του, χιονισμένες πλαγιές και χαμογελαστά πρόσωπα, παραδοσιακά χωριά και φιλόξενοι άνθρωποι, πλακόστρωτα καλντερίμια και μονοπάτια, τσίπουρο και μεζέ κάτω από τον γέρο - πλάτανο, μύθοι, ιστορία ... τόσες πολλές οι εικόνες του και τόσα πολλά αυτά που προσφέρει.

Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση από την Λαϊκή αγορά ώρα 07:00 για Βόλο, καθ’ οδόν στάση για καφέ και συνεχίζουμε μέσω Λάρισας. Πρώτη μας στάση το πανέμορφο Πήλιο,το βουνό των Κενταύρων. Θα περάσουμε από την Πορταριά, κεφαλοχώρι του Πηλίου με έντονο παραδοσιακό χρώμα και θα φτάσουμε στη Μακρυνίτσα,γραφικό χωριό,( το μπαλκόνι του Πηλίου), με την Βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας στην πλατεία και αρχοντικά πετρόχτιστα σπίτια με πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Ένα καφέ και κατεβαίνουμε στο Βόλο. Σύγχρονη πόλη με ξεχωριστή γοητεία, χτισμένη στο μυχό του Παγασητικού κόλπου και απλωμένη ως τα ριζά του Πηλίου. Πρωτεύουσα του νομού με καλή ρυμοτομία, νεοκλασικά κτίρια, με σπουδαίο βιομηχανικό κέντρο, λιμάνι με αξιόλογη εμπορική και αλιευτική κίνηση. Εντυπωσιακός ο παραλιακός πεζόδρομος με την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου. Ελεύθεροι να απολαύσεται το γεύμα σας στα ξακουστά τσιπουράδικα του Βόλου. Αργά το απόγευμα επιστροφή για την πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • Τις περιηγήσεις όπως έχει το πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Γεύματα, ποτά, εισόδους σε μουσεία και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho