Τήνος - Μύκονος - Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

Η Τήνος είναι το τέταρτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων μετά τη Νάξο, την Άνδρο και την Πάρο. Έχει μοιρασμένους σε 62 οικισμούς. Ανήκει στις βόρειες Κυκλάδες και βρίσκεται ΝΑ. της Άνδρου και ΒΔ. της Μυκόνου.

Η απόσταση από την Άνδρο, το λεγόμενο στενό Άνδρου - Τήνου, είναι 1/2 μίλι, ενώ η κοντινότερη απόσταση από τις ακτές της Μύκονου είναι περίπου 5 μίλια και 9 μίλια από λιμένα σε λιμένα. Νοτιοδυτικά του νησιού και σε απόσταση 12 μιλίων βρίσκεται η Σύρος, όπου και η πρωτεύουσα του νομού Κυκλάδων, η Ερμούπολη.

Η Μύκονος είναι νησί του Αιγαίου Πελάγους και ανήκει στις Κυκλάδες. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Χώρα, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού. Η Μύκονος είχε πληθυσμό 10.134 άτομα.

Η έκταση του νησιού είναι 86,125 τ.χλμ., ενώ έχει μήκος ακτών 89 χιλιόμετρα. Η Μύκονος ήταν από τα πρώτα ελληνικά νησιά που αναπτύχθηκε τουριστικά. Ήδη από τη δεκαετία του 1960 συνέρρεαν μαζικά τουρίστες προς το νησί.

Σήμερα η νυχτερινή ζωή της Μυκόνου θεωρείται από τις πιο ζωντανές και ενεργές στην Ευρώπη. Το πιο γνωστό σημείο του νησιού στη χώρα ονομάζεται μικρή Βενετία λόγω της ομοιότητας του με τη Βενετία.
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση από την νέα μας αφετηρία που βρίσκεται απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο στις 22:00μ.μ για Ραφήνα και με ενδιάμεσες στάσεις καθ' οδόν φτάνουμε στο λιμάνι το πρωί.

   

  2η ημέρα:

  Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη στο ιερό νησί της Παναγίας. Ξεκινάμε με τον μικρό γύρο του νησιού. Επίσκεψη και προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας στο όρος Κεχροβουνίου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθεροι για να κάνετε τις υποχρεώσεις σας. Διαν/ση.

   

  3η ημέρα:

  Πρωινό και μετά τον εκκλησιασμό, ημερήσια προαιρετική εκδρομή στην Μύκονο, το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Το απόγευμα επιστροφή στην Τήνο. Διαν/ση.

   

  4η ημέρα:

  Πρόγευμα και αναχωρούμε για τη Ραφήνα. Επιβίβαση στο ferry-boat και απόπλους. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την επιστροφή στην πόλη μας. Καθ’ οδόν θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι της Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, προσκύνημα και συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής. Άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν Πτολεμαΐδα – Ραφήνα – Πτολεμαΐδα

  • Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα – Τήνο – Ραφήνα.

  • 2 διανυκτέρευσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό (μπουφέ)

  • Την μεταφορά για το γύρο του νησιού και στο Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας

  • Επίσκεψη στην Άγια Ειρήνη Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  • Φόροι ξενοδοχείου

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho