Τήνος - Μύκονος - Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

Η Τήνος είναι το τέταρτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων μετά τη Νάξο, την Άνδρο και την Πάρο. Έχει μοιρασμένους σε 62 οικισμούς. Ανήκει στις βόρειες Κυκλάδες και βρίσκεται ΝΑ. της Άνδρου και ΒΔ. της Μυκόνου.

Η απόσταση από την Άνδρο, το λεγόμενο στενό Άνδρου - Τήνου, είναι 1/2 μίλι, ενώ η κοντινότερη απόσταση από τις ακτές της Μύκονου είναι περίπου 5 μίλια και 9 μίλια από λιμένα σε λιμένα. Νοτιοδυτικά του νησιού και σε απόσταση 12 μιλίων βρίσκεται η Σύρος, όπου και η πρωτεύουσα του νομού Κυκλάδων, η Ερμούπολη.

Η Μύκονος είναι νησί του Αιγαίου Πελάγους και ανήκει στις Κυκλάδες. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Χώρα, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού. Η Μύκονος είχε πληθυσμό 10.134 άτομα.

Η έκταση του νησιού είναι 86,125 τ.χλμ., ενώ έχει μήκος ακτών 89 χιλιόμετρα. Η Μύκονος ήταν από τα πρώτα ελληνικά νησιά που αναπτύχθηκε τουριστικά. Ήδη από τη δεκαετία του 1960 συνέρρεαν μαζικά τουρίστες προς το νησί.

Σήμερα η νυχτερινή ζωή της Μυκόνου θεωρείται από τις πιο ζωντανές και ενεργές στην Ευρώπη. Το πιο γνωστό σημείο του νησιού στη χώρα ονομάζεται μικρή Βενετία λόγω της ομοιότητας του με τη Βενετία.
Αναχωρήσεις:
  • Από 31/08/2021 έως 03/09/2021 (4 ημέρες)

Πρόγραμμα εκδρομής

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση από την αφετηρία μας που βρίσκεται απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο στις 22:00μ.μ για Ραφήνα και με ενδιάμεσες στάσεις καθ' οδόν φτάνουμε στο λιμάνι το πρωί.

 

2η ημέρα:

Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη στο ιερό νησί της Παναγίας και αμέσως αναχωρούμε για τον μικρό γύρο, να γνωρίσουμε το νησί και να επισκεφθούμε το σημαντικότερο μοναστήρι της Αγ. Πελαγίας στο όρος Κεχροβουνίου. Προσκύνημα και επιστροφή στην πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας,ελεύθεροι να κάνετε το προσκύνημα σας και τις υποχρεώσεις σας στο ναό της Μεγαλόχαρης. Διαν/ση.

 

3η ημέρα:

Πρωινό και εκκλησιασμός. Προαιρετική ημερήσια εκδρομή στη Μύκονο, το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Απόγευμα επιστροφή στην Τήνο. Διαν/ση.

 

4η ημέρα:

Πρωινή αναχώρηση από το λιμάνι της Τήνου με προορισμό τη Ραφήνα. Επιβίβαση και απόπλους. Φτάνοντας στη Ραφήνα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την επιστροφή στην πόλη μας. Καθ’ οδόν θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι της Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση προσκύνημα και συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής. Άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.

 

 

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν Πτολεμαΐδα – Ραφήνα – Πτολεμαΐδα

  • Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα – Τήνο – Ραφήνα.

  • 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο THALIA

  • Τις μεταφορές – περιηγήσεις μέσα στην Τήνο, βάση προγράμματος

  • Επίσκεψη στην Άγια Ειρήνη Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  • Φόροι ξενοδοχείου

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho