Ζαγοροχώρια

Σαράντα έξι πανέμορφα χωριά, σκαρφαλωμένα στα βουνά βορειοανατολικά των Ιωαννίνων, τα Ζαγοροχώρια μαγεύουν τον επισκέπτη, τόσο με τη μοναδική, φυσική ομορφιά τους όσο και με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους.

Πλαισιωμένα από καταπράσινες βουνοπλαγιές, τρεχούμενα νερά, επιβλητικά φαράγγια και μαγευτικές λίμνες, αποτελούν ιδανικό προορισμό όλο το χρόνο.
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση από την νέα μας αφετήρια που βρίσκεται απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο ώρα 07:00 π.μ μέσω Εγνατίας οδού για Γιάννενα. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια, ένα σύμπλεγμα από 46 παραδοσιακά χωριά σκορπισμένα ανέμελα πάνω σε βουνά με φυσική ομορφιά. Θα επισκεφθούμε το κεντρικό Ζαγόρι περνώντας τοξωτές γέφυρες, όπως το τρίτοξο πολυφωτογραφικό γιοφύρι Κοκόρι με πρώτη μας στάση το χωριό Κήποι. Μια περιήγηση να γνωρίσουμε την αξιόλογη αρχιτεκτονική του, χτισμένο αμφιθεατρικά με πετρόχτιστα σπίτια σε υψόμετρο 800μ. Συνεχίζουμε με δεύτερη στάση στο κεφαλοχώρι Μονοδέντρι υψόμετρο 1060μ με πολλά αρχοντικά, εκκλησίες και θα επισκεφθούμε τη Βυζαντινή Μονή Αγ. Παρασκευή (1412) χτισμένη σ' ένα από τα πίο εντυπωσιακά τοπία της περιοχής στο χείλος της χαράδρας Βίκου. Γεύμα (εξ' ιδίων) και αναχωρούμε για το μεγαλύτερο χωριό του Κ. Ζαγορίου, το Τσεπέλοβο υψ. 1080 μ με πολύ παραδοσιακό χρώμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος για μια γνωριμία με το χωριό, ένα καφέ στην γραφική πλατεία και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διαν/ση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για Γιάννενα. Στο δρόμο θα δούμε παραδοσιακά χωριά όπως Καπέσοβο, τη Σκάλα Βραδέτο κ.α. Άφιξη στα Γιάννενα και περιήγηση στην πόλη, στο κάστρο με την Ακρόπολη του Ίτς Καλέ και τα ιστορικά μνημεία. Ένα καφέ δίπλα στην όμορφη λίμνη και συνεχίζουμε για το γραφικό Μέτσοβο, γεύμα, και αργά το απόγευμα επιστροφή στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 1 διαν/ση σε ξενοδοχείο με πρωινό και δείπνο

  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως έχει το πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται στο προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho