Αρναία

Ταξίδι στην Αρναία
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Συγκέντρωση και αναχώρηση από την αφετηρία μας ώρα 08:00 π.μ. Δια μέσου Εγνατίας οδού ακολουθούμε την διαδρομή με προορισμό τους Ταγαράδες, όπου θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγ. Παϊσίου και θα επισκεφθούμε τον Ι.Ναό του Αγ. Αρσενίου, πνευματικού πατέρα του Αγ. Παϊσίου. Περνώντας παραλίμνια από τις λίμνες Κορώνεια και Βόλβη, στάση και γεύμα εξ ιδίων. Συνεχίζουμε για Αρναία. Τακτοποίηση στο ξεν/χειο. Περιήγηση στα γραφικά σοκάκια του χωριού, όπου κυριαρχεί το παραδοσιακό στοιχείο με τα όμορφα καλντερίμια, και τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Στεφάνου. Εκτός από θρησκευτικό, παρουσιάζει και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, με τα γυάλινα πατώματα του Ναού (τύπου μουσείου Ακρόπολης) τα οποία μαρτυρούν την ύπαρξη Παλαιοχριστιανικής εκκλησίας (400μ.Χ), έναν Βυζαντινό ναό (10–11ου αι.) και ένα ορθογώνιο οικοδόμημα (16-17ου αι.). Μπορείτε να δοκιμάσετε το μέλι για το οποίο φημίζεται η περιοχή και να πιείτε τον καφέ σας σε κάποιο παραδοσιακό καφενεδάκι. Διαν/ση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για να επισκεφθούμε το Άλσος του Αριστοτέλη, στο χωριό των Σταγείρων με θέα τον κόλπο της Ιερισσού. Ένα θεματικό πάρκο εξαιρετικού ενδιαφέροντος γεμάτο με διαδραστικά όργανα, τα οποία λειτουργούν σύμφωνα με τους νόμους της Φυσικής, όπως αυτοί αναφέρονται στα συγγράματα του σπουδαίου φιλοσόφου και δασκάλου του Μ. Αλεξάνδρου, Αριστοτέλη. Περνώντας από το Παλαιοχώρι θα επισκεφθούμε τον Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών με τη θαυματουργή εικόνα του Ταξιάρχη Μιχαήλ (16ος αι.) και της Παναγίας Γοργοεπηκόου (πιστό αντίγραφο της εικόνας που υπάρχει στη Μονή Δοχιαρείου του Αγ. Όρους). Το μεσημέρι γεύμα στο άλσος της Αγ. Παρασκευής με την ομώνυμη εκκλησία, τις βελανιδιές και το υπέροχο καταπράσινο τοπίο. Συνεχίζουμε παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη αργά το απόγευμα στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό

  • Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Φόροι διαμονής

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, την κρουαζιέρα και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho