Πόρτο Χέλι - Ύδρα - Σπέτσες - Ναύπλιο

Εκδρομή στο Πόρτο Χέλι - Ύδρα - Σπέτσες - Ναύπλιο
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Πρόγραμμα εκδρομής ( Πάσχα )

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση από την αφετηρία μας στις 07.00 π.μ. μέσω Εγνατίας οδού,στάση προς Γιάννενα για καφέ,συνεχίζουμε μέσω της Ιονίας οδού,περνάμε την κρεμαστή γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και μετά από μια εντυπωσιακή διαδρομή Αίγιο-Άργος-Ναύπλιο φθάνουμε Επίδαυρο.Εδώ θα επισκευθούμε το σημαντικότερο,παγκοσμίως γνωστό ,αρχαιολογικό χώρο και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.Στη συνέχεια αναχωρούμε για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση,δείπνο και μετάβαση σε μια εκκλησία της περιοχής για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για μια ολοήμερη εκδρομή και μια ρομαντική κρουαζιέρα στα κοσμοπολίτικα νησιά Ύδρα και Σπέτσες, με πλούσια ναυτική παράδοση, τόπο καταγωγής μεγάλων μορφών της Ελληνικής Επανάστασης και με αξιόλογη πολιτιστική δραστηριότητα. Απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε και θα γιορτάσουμε την Ανάσταση και κατόπιν θ’ακολουθήσει το Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα και πολλά άλλα σε μπουφέ. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Πρωινό ,ελεύθερος χρόνος και νωρίς το μεσημέρι είμαστε έτοιμοι για το Πασχαλινό τραπέζι με μεζέδες, σούβλες ,κοκορέτσι και πολλά άλλα εδέσματα,με μουσική διασκέδαση. Το απόγευμα θα μεταβούμε στη γραφική κωμόπολη Ερμιόνη για να παρακολουθήσουμε το κάψιμο του Ιούδα,ένα εντυπωσιακό έθιμο που μαζεύει πολύ κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας .Διανυκτέρευση.

   

  4η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας ,το γραφικό Ναύπλιο ,με το επιβλητικό κάστρο της ,το γνωστό Παλαμήδι. Θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη με τα νεοκλασσικά κτίρια ,τις παλιές εκκλησίες ,τις ιστορικές πλατείες ,τις όμορφες γειτονιές και τα γραφικά ταβερνάκια . Γεύμα και αναχωρούμε για την επιστροφή μας μέσω Κορίνθου-Μέγαρα-Ελευσίνα-Θήβα-Λαμία-Λάρισα-Πτολ/δα. Με τις απαραίτητες στάσεις άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή

  • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, την κρουαζιέρα και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  News letter - Γραφτείτε τώρα

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho