Πόρτο Χέλι - Ύδρα - Σπέτσες - Ναύπλιο

Εκδρομή στο Πόρτο Χέλι - Ύδρα - Σπέτσες - Ναύπλιο
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση στις 07.00 π.μ. από την αφετηρία μας μέσω Εγνατίας οδού,στάση προς Γιάννενα για καφέ,συνεχίζουμε μέσω της Ιονίας οδού,περνάμε την κρεμαστή γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και μετά από μια εντυπωσιακή διαδρομή φτάνουμε στο Ναύπλιο, όπου συνεχίζουμε για να επισκευθούμε την αρχαία Επίδαυρο με το σημαντικότερο,παγκοσμίως γνωστό αρχαιολογικό χώρο της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας,τακτοποίηση,χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το Τολό. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για την ωραιότερη γραφική πόλη ,το Ναύπλιο, πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας .Πρώτα θα επισκεφθούμε το επιβλητικό κάστρο Παλαμήδι, για ν’απολαύσουμε πανοραμικά το Ναύπλιο , την Ακροναυπλία, την φυλακή του Κολοκοτρώνη και την εντυπωσιακή εκκλησία του Αγίου Ανδρέα. Θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη με τα νεοκλασσικά κτίρια,τις παλιές εκκλησίες,τις ιστορικές πλατείες,τις όμορφες γειτονιές και τα γραφικά ταβερνάκια. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για μια ολοήμερη εκδρομή και κρουαζιέρα στα γύρω νησιά. Διασχίζουμε και γνωρίζουμε το εντυπωσιακό κομμάτι της Αργολίδας, περνάμε το Κρανίδι, Πόρτο -Χέλι και Κόστα,όπου θα πάρουμε το καράβι για την ρομαντική μας κρουαζιέρα (προαιρετικά) στα κοσμοπολίτικα νησιά Ύδρα και Σπέτσες, με πλούσια ναυτική παράδοση, τόπο καταγωγής μεγάλων μορφών της Ελληνικής Επανάστασης και με αξιόλογη πολιτιστική δραστηριότητα . Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

   

  4η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για μια τελευταία βόλτα στο Ναύπλιο,να απολαύσουμε την πόλη με το νησάκι Μπούρτζι στην είσοδο του λιμανιού. Και στη συνέχεια αναχωρούμε για την επιστροφή μας μέσω Κορίνθου – Μέγαρα – Ελευσίνα – Θήβα – Λαμία – Λάρισα – Πτολ/δα. Με τις απαραίτητες στάσεις άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό στο Τολό Ναυπλίου.

  • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  • Φόροι ξενοδοχείου

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, την κρουαζιέρα και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho