Βουδαπέστη - Βιέννη

Μή διαθέσιμο πακέτο

  Πρόγραμμα εκδρομής (6ήμερης)

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση από την αφετηρία μας ώρα 20:00 για τα σύνορα Ευζώνων. Άφιξη, έλεγχος ταυτοτήτων – διαβατηρίων, χρόνος για τα αφορολόγητα και συνεχίζουμε μέσω Σκοπίων, Νίς, Βελιγράδι με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, και νωρίς το πρωί φτάνουμε στα σύνορα Σερβίας – Ουγγαρίας.

   

  2η ημέρα:

  Αφού περάσουμε τα σύνορα Ουγγαρίας και μετά από μια όμορφη διαδρομή φτάνουμε στην πανέμορφη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη ή προτείνουμε μια ρομαντική κρουαζιέρα στον Δούναβη , που θα σας εντυπωσιάσει! Δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Πρωϊνό και αρχίζουμε την ξενάγηση μας με τα εντυπωσιακά δείγματα αρχιτεκτονικής που κοσμούν την πόλη. Θα γνωρίσουμε την Ιστορία της χώρας αρχίζοντας από την πλατεία Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετηρίδας,τον Καθεδρικό Ναό του Αγ.Στεφάνου,το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο, θα περάσουμε στη Βούδα από τη Γέφυρα Λεόντων που χωρίζει την Πέστη με την Βούδα,θα επισκεφθούμε τον Πύργο των Ψαράδων, τα αυτοκρατορικά Ανάκτορα, την εκκλησία του Ματίας στην οποία γίνονταν οι στέψεις των Βασιλέων,θα ανεβούμε στο Λόφο του Γκέλερτ ,όπου θα θαυμάσουμε το Άγαλμα της Νίκης, αφιερωμένο στους ήρωες του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου και το κάστρο Τσιταντέλλα. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό(ατομικά) και αγορά στον πεζόδρομο Βάτσι Ούτσα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας . Δείπνο. Διαν/ση.

   

  4η ημέρα:

  Αγώνας, ελευθερη μέρα.Δείπνο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με φαγητό,κρασί, μουσική και τσιγγάνικα βιολιά.

   

  5η ημέρα:

  Πρωϊνό και αναχώρηση για την κοσμική και αυτοκρατορική Βιέννη. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας στην πόλη του Μπαρόκ και του Βάλς, θα επισκεφθούμε τα ανάκτορα του Σένμπρουν με τα 1400 δωμάτια και τους πανέμορφους κήπους. Μια περιήγηση στην περίφημη Λεωφόρο Ρίνγκ,όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης,όπως το Δημοτικό Πάρκο, τα χειμερινά ανάκτορα Χόφμπουρκ, την Όπερα, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο γοτθικού ρυθμού, την Ακαδημία, την εκπληκτική εκκλησία του Αγίου Καρόλου κ.α. Γεύμα σε μια ελληνική ταβέρνα και το απόγευμα αναχώρηση για Βουδαπέστη. Δείπνο Διαν/ση.

   

  6η ημέρα:

  Πρωινό και ξεκινάμε για το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό,ξεκούραση και αργά το βράδυ άφιξη στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στην Βουδαπέστη

  • 4 Πρωϊνά - 4 Γεύματα

  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Ελληνόφωνο Ξεναγό

  • Αρχηγό του Γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό,κρουαζιέρα στον Δούναβη.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho