Βουδαπέστη - Βιέννη

Μή διαθέσιμο πακέτο

  Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδρομής (6ήμερης)

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση από την αφετηρία μας ώρα για τα σύνορα Ευζώνων. Άφιξη, έλεγχος ταυτοτήτων. Χρόνος για τα αφορολόγητα και συνεχίζουμε μέσω Σκοπίων, Νίς, Βελιγράδι και νωρίς το πρωί φτάνουμε στα σύνορα Σερβίας – Ουγγαρίας. Καθ’ οδόν στάσεις για ξεκούραση.

   

  2η ημέρα:

  Αφού περάσουμε τα σύνορα Ουγγαρίας με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην πανέμορφη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη ή προτείνουμε μια ρομαντική κρουαζιέρα στον Δούναβη με το χριστουγεννιάτικο κλίμα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Πρωινό και αρχίζει η ξενάγηση μας με τα εντυπωσιακά δείγματα αρχιτεκτονικής που κοσμούν την πόλη. Θα γνωρίσουμε την ιστορία της χώρας αρχίζοντας από την Πλατεία Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο, θα περάσουμε στην Βούδα από την Γέφυρα Λεόντων για να επισκεφθούμε των Πύργο των Ψαράδων με τα κάστρα και την εκκλησία του Ματίας στην οποία οι γινόταν οι στέψεις των Βασιλέων. Θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες στον Δούναβη που χωρίζει την πόλη στη Βούδα και την Πέστη. Θα ανεβούμε στον λόφο του Γκέλερτ με το άγαλμα της ελευθερίας και το κάστρο, την Τσιταντέλλα. Στη συνέχεια ελεύθεροι την περίφημη αγορά της πόλης, στο πεζόδρομο Βάτσι Ούτσα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  4η ημέρα:

  Πρόγευμα και αναχωρούμε για να γνωρίσουμε τον ιστορικό Μεσαίωνα της Ουγγαρίας. Θα περάσουμε από το καλλιτεχνικό παραδοσιακό χωριό Αγ. Ανδρέας. Συνεχίζουμε για το Έστεργκομ, την παλιά πρωτεύουσα της Ουγγαρίας με τον εντυπωσιακό Καθεδρικό ναό. Γεύμα σε παραδοσιακό αναγεννησιακό εστιατόριο (ατομικά) και επιστροφή στην Βουδαπέστη. To βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση Ρεβεγιόν σε Ουγγρική ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

   

  5η ημέρα:

  Νωρίς το πρωί αναχωρούμε για την ημερήσια εκδρομή στην Βιέννη. Ξενάγηση στην πόλη του μπαρόκ και του βαλς. Θα επισκεφθούμε τα ανάκτορα του Σενμπρουν με τα 1400 δωμάτια και τους πανέμορφους κήπους. Θα δούμε την Όπερα, το Δημαρχείο με το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, την Βουλή, την ακαδημία κ.α. Απόγευμα επιστροφή στην Βουδαπέστη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  6η ημέρα:

  Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την Ελλάδα. Με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν και τις ίδιες διαδικασίες στα σύνορα άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στην Βουδαπέστη

  • Ημιδιατροφή καθημερινά

  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Ελληνόφωνο Ξεναγό

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho