Βουκουρέστι - Μπρασόβ – Σινάια

Εκδρομή στο Βουκουρέστι - Μπρασόβ – Σινάια
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα

  Αναχώρηση από την αφετηρία μας ώρα 22:00 μ.μ. Με ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε ξημερώματα στα σύνορα Βουλγαρίας.

   

  2η ημέρα

  Περνώντας τα σύνορα του Προμαχώνα και διασχίζοντας την κοιλάδα του Στρυμόνα – περιφερειακά της Σόφια – Πλέβεν και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στο Ρούσε, τελευταία πόλη της Βουλγαρίας. Συνεχίζουμε και περνώντας την Γέφυρα της Φιλίας πάνω από τον Δούναβη που ενώνει την Βουλγαρία με την Ρουμανία φθάνουμε στο Βουκουρέστι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα

  Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση μας με επίσημο ξεναγό για να γνωρίσουμε την πανέμορφη πρωτεύουσα. Θα επισκεφθούμε το παλάτι της βουλής χτισμένο από τον Τσαουσέσκου ως το σπίτι του Λαού, το δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτήριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Στην περιήγηση μας θα θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής στη χώρα, το Εθνικό θέατρο, την Όπερα, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του Θριάμβου, εμπνευσμένη από αυτήν του Παρισιού, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο την ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το παλάτι του Κατακουζηνού, την Στρατιωτική Ακαδημία, το μουσείο του χωριού που είναι μοναδικό στο είδος του και δείχνει την αρχιτεκτονική από όλες τις περιοχές της χώρας. Ελεύθεροι το απόγευμα στην αγορά της πόλης. Διανυκτέρευση.

   

  4η ημέρα

  Σήμερα μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα θρυλικά Καρπάθια της Τρανσυλβανίας. Αφού διασχίσουμε την κοιλάδα του ποταμού Πράχωβα φτάνουμε στο περίφημο χειμερινό θέρετρο την Σινάϊα, το μαργαριτάρι των Καρπαθίων. Θα επισκεφθούμε το εκπληκτικό παλάτι Πέλες (1820) με συλλογές σπάνια αριστουργήματα που κοσμούν τη θερινή κατοικία του βασιλιά Καρόλου Α' (ο πρώτος βασιλιάς της Ρουμανίας). Συνεχίζουμε για το κάστρο Μπράν (1398) χτισμένο στα άγρια Καρπάθια όρη, γνωστό ως η κατοικία του Κόμη Δράκουλα, το πλέον φημισμένο κάστρο της χώρας. Συνεχίζουμε για το Μπρασόφ, τη γραφική μεσαιωνική πόλη, όπου θα περιηγηθούμε για να δούμε την Μαύρη εκκλησία γοτθικού ρυθμού, τη μεγαλύτερη σε μέγεθος στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, θα θαυμάσουμε τα κτίσματα του 18 αιώνα κ.α. Επιστροφή στο Βουκουρέστι, ελεύθεροι να περπατήσετε στην παλιά γραφική πόλη. Διανυκτέρευση.

   

  5η ημέρα

  Νωρίς πρωινό και αναχωρούμε για την επιστροφή μας. Με τις ίδιες διαδικασίες και τις απαραίτητες στάσεις για ξεκούραση, φαγητό – καφέ, άφιξη στην πόλη μας με τις ωραιότερες εντυπώσεις.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 3 διανυκτερεύσεις στο CAPITOL HOTEL 4* με πρωϊνό καθημερινά

  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις με επίσημο ξεναγό όπως έχει το πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΙΥΠΟΥ (ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ) Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.


   

   

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho