Άγιοι Σαράντα

Οι Άγιοι Σαράντα είναι δήμος του Νομού του Αυλώνα στη νότια Αλβανία. Βρίσκεται σε έναν ανοικτό κόλπο του Ιονίου Πελάγους στην κεντρική Μεσόγειο, περίπου 14 χλμ. ανατολικά του βόρειου άκρου της Κέρκυρας. Η πόλη των Αγίων Σαράντα έχει πληθυσμό περίπου 41.173. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα ερείπια της αρχαίας πόλης Βουθρωτό, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Οι Άγιοι Σαράντα έχουν Ελληνική μειονότητα και θεωρούνται ένα από τα δύο κέντρα της Ελληνικής κοινότητας στην Αλβανία.
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής (2ήμερης)

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση στις 07:00π.μ για τα σύνορα Κακαβιάς μέσω Εγνατίας, Γιάννενα, στάση για καφέ και συνεχίζουμε. Άφιξη στα σύνορα, έλεγχος και από τα δύο τελωνεία και μπαίνουμε στο Αλβανικό έδαφος. Καθ’ οδόν θα δούμε όμορφα χωριά της ελληνικής μειονότητας και μετά από μια πρωτόγνωρη διαδρομή, για όλους μας νομίζω, άφιξη στην πόλη Άγιοι Σαράντα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθεροι να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε μια ιδιαίτερα τουριστική πόλη με σύγχρονη υποδομή. Θα εντυπωσιαστούμε από την πόλη με την παραλιακή διαδρομή και το κέντρο της. Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με Έλληνες της μειονότητας. Ακόμα θα επισκεφθούμε μια πολύ όμορφη περιοχή, το Γαλάζιο Μάτι, με πολλά νερά, πυκνή βλάστηση και φοβερή φύση. Ένα καφέ και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και επίσκεψη σε ένα ιστορικό μνημείο πεσόντων στρατιωτών του 1940, που βρίσκεται στην περιοχή Βουλιαράτες. Φόρο τιμής και συνεχίζουμε για την επιστροφή μας. Γεύμα καθ’ οδόν (προαιρετικά) και με τις ίδιες διαδικασίες και απαραίτητες στάσεις άφιξη στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή

  • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα – ποτά – διασκεδάσεις, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho