Θάσος

Εκδρομή στην Θάσο
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση στις 06:00 π.μ για Καβάλα – Κεραμωτή. Άφιξη στο λιμάνι και στις 10:45 επιβίβαση στο ferry boat για Θάσο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για μια προσωπική γνωριμία, διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και ξεκινάμε για το γύρο του νησιού. Ένα νησί με φυσική ομορφιά, πολύ πράσινο και γραφικά χωριά. Θα περάσουμε από το παραθαλάσσιο χωριό Ποτό με αξιόλογη τουριστική υποδομή, θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε την μονή του Αρχάγγελου Μιχαήλ, προστάτη του νησιού, χτισμένη σε επιβλητική τοποθεσία στις νότιες ακτές του νησιού. Θα συναντήσουμε όμορφες ακρογιαλιές, γραφικούς τουριστικούς οικισμούς όπως η Αλυκή με τα λατομεία μαρμάρου, Ποταμιά (αμφιθεατρικά χτισμένη), Παναγία η παλιά πρωτεύουσα του νησιού, διατηρητέος οικισμός με μακεδονίτικο χρώμα και φτάνουμε στον Λιμένα σημερινή πρωτεύουσα του νησιού χτισμένη στη θέση της αρχαίας πόλης. Μια περιήγηση, γεύμα (εξ' ιδίων) και συνεχίζουμε τον γύρο μας μέσα από μια εντυπωσιακή διαδρομή, περνάμε τον Πρίνο γνωστός για τα κοιτάσματα πετρελαίου στον υποθαλάσσιο χώρο, Καλλιράχη χτισμένη στην πλαγιά του βουνού και καταλήγουμε στα Λιμενάρια όπου είναι και το ξενοδοχείο μας. Εδώ εντοπίστηκε προϊστορικός οικισμός και εδώ υπάρχουν και πολλά μεταλλεία. Χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για τον Λιμένα. Χρόνος ελεύθερος μέχρι να επιβιβαστούμε στο καράβι για Κεραμωτή. Στάση στην Καβάλα και το απόγευμα επιστροφή στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε ferry boat Κεραμωτή – Θάσος και επιστροφή

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

   

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho