Πάτμος

Εκδρομή στην Πάτμο
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση πολύ νωρίς από την αφετηρία μας για Πειραιά και με τις απαραίτητες στάσεις καθ' οδόν άφιξη στον Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το νησί της Αποκάλυψης, τα δεύτερα Ιεροσόλυμα. Άφιξη αργά το βράδυ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και αρχίζουμε την ξενάγηση μας από το αντρικό καστρομοναστήρι του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου που δεσπόζει πάνω από την χώρα. Χτίστηκε το 1088 μ.Χ από τον Όσιο Χριστόδουλο, στον οποίο είχε παραχωρηθεί το νησί από τον Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Αλέξιο Κομνηνό Α'. Στη συνέχεια θα προσκυνήσουμε στο ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης όπου βρίσκεται στην Ιερά Μονή της Αγ. Άννης. Μια μικρή σπηλιά στην οποία έζησε για 2 ολόκληρα χρόνια ο Άγιος Ιωάννης (95-97 μ.Χ) όταν εξορίστηκε στο νησί. Εκεί έγραψε το προφητικό του έργο, την Αποκάλυψη, που όπως λέγεται το έγραψε ο μαθητής του Πρόχορος καθ' υπαγόρευσή του. Συνεχίζουμε για την Ιερά Μονή της Ζωοδόχου Πηγής, ιδρύθηκε το 1607 από τον Πάτμιο ιερομόναχο Παρθένιο Παγκώστα. Ένα εντυπωσιακό παλιό γραφικό μοναστήρι. Επίσης, μπορούμε να επισκεφθούμε τη γυναικεία Ιερά Μονή Ευαγγελισμού που ιδρύθηκε το 1613 από τον Ιερομόναχο Νικηφόρο. Σημαντικό μοναστήρι με αξιόλογη δράση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε (προαιρετικά) για μια μίνι κρουαζιέρα στους Λειψούς. Ένα μικρό γραφικό νησί με πολλές εκκλησίες, μια για κάθε οικογένεια. Εκεί θα προσκυνήσουμε την Παναγιά του Χάρου (νησιώτικος – βυζαντινός ρυθμός). Θα προσκυνήσουμε σπάνιες εικόνες όπως την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας να κρατά των Ιησού εσταυρωμένο. Απολαύστε το μπάνιο σας. Επιστροφή στην Πάτμο, διανυκτέρευση.

   

  4η ημέρα:

  Ελεύθεροι για μπάνιο και να γνωρίσετε την χώρα. Ένας τόπος ξεχωριστής φυσικής ομορφιάς , γαλήνης και ηρεμίας. Ένας τόπος με πολλές εμπειρίες, αξέχαστες για το μυαλό και την ψυχή. Το βράδυ αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση.

   

  5η ημέρα:

  Νωρίς το πρωί άφιξη στο λιμάνι, άμεση επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Πάτμος και επιστροφή σε οικονομική θέση

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

   

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho