Ανατολική Ρωμυλία

Εκδρομή στην Ανατολική Ρωμυλία
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα: Πτολεμαϊδα – Μπουργκάς (Πύργος)

  Συγκέντρωση στην αφετηρία μας και ώρα 05:00 π.μ αναχώρηση δια μέσω Καβάλας – Κομοτηνή – Ορεστιάδα – Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιο. Με τις απαραίτητες στάσεις και μέσα από μια πανέμορφη καινούρια για μας διαδρομή Σβίλεγκραντ – Τοπόλοφγκραντ, θα περάσουμε το φυσικό πάρκο (βουνό) Στράντζα και θα φτάσουμε μέχρι την Μαύρη θάλασσα, όπου μας περιμένει η πατρίδα του μεγάλου μας ποιητή Κώστα Βαρνάζη και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μαύρης θάλασσας το Μπουργκάς (Πύργος). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα: Μπουργκάς – Βάρνα – Μονή Αλατζά

  Πρωινό και αναχώρηση για την μεγαλύτερη πόλη της Μαύρης θάλασσας, την όμορφη Βάρνα. Θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας για να επισκεφθούμε πρώτα την Μονή Αλατζά του 5ου αιώνα χτισμένη μέσα σε βράχο. Αξιόλογο μοναστήρι με πολύ τουριστικό ενδιαφέρον. Προσκύνημα και συνεχίζουμε για Βάρνα περνώντας και θαυμάζοντας τις χρυσές ακτές της περιοχής. Εδώ θα δούμε την Μητρόπολη (Κοιμήσεως της Θεοτόκου) σημαντική εκκλησία του 1866. Χρόνος για το γραφικό πεζόδρομο με τα αξιοθέατα του και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε ένα από τα μεγαλύτερα παραθαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης με ένα μοναδικό στα Βαλκάνια Δελφινάριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα: Μπουργκάς – Αγχίαλος – Σωζόπολη

  Σήμερα μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για να γνωρίσουμε την Αγχίαλο (Πομόριε). Εδώ θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου, παλιά ελληνικό, προσκύνημα, μια περιήγηση στην Αγχίαλο και συνεχίζουμε για την πιο παλιά αποικία των Ελλήνων στη Μαύρη Θάλασσα, τη Σωζόπολη αφιερωμένη στο θεό Απόλλωνα (αρχαία Απολλωνία). Εδώ θα συναντήσουμε τους περισσότερους ανθρώπους που μιλούν τα ελληνικά. Επίσης θα προσκυνήσουμε τα λείψανα του Άγιου Ιωάννη του Βαπτιστή που βρίσκονται στην αναστηλωμένη εκκλησία των Αγίων Κύριλλου και Μεθόδιου. Χρόνος για περιήγηση, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  4η ημέρα: Μπουργκάς – Μεσημβρία

  Πρωινό και αναχώρηση για την αρχαία Μεσημβρία (Νεσέμπαρ). Μια πόλη χτισμένη στις χρυσές ακτές της Μαύρης Θάλασσας με βυζαντινό χρώμα, με πολλές εκκλησίες του περασμένου αιώνα, θεωρείτε ως το μαργαριτάρι της Μαύρης θάλασσας και προστατεύεται από την Unesko. Μια βόλτα στα γραφικά στενά δρομάκια με τα παραδοσιακά ελληνικά σπίτια και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  5η ημέρα: Μπουργκας – Πτολεμαϊδα

  Παίρνουμε το πρωινό μας και γεμάτοι καλές εντυπώσεις αναχωρούμε για την επιστροφή μας. Με τις ίδιες διαδικασίες και τις απαραίτητες στάσεις καθ΄ οδόν άφιξη στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 4 διαν/σεις σε ξενοδοχείο στο Μπουργκάς με ημιδιατροφή (πρωινό + δείπνο)

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

   

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho