Οχρίδα - Κορυτσα - Πόγραδετς

Η Βυζαντινή Οχρίδα, που αποκαλύπτει ένα μεγαλείο πολιτισμού και ιστορίας μέσα από αξιοθαύμαστα μνημεία και βυζαντινές εκκλησιές, αποτελεί ένα δημοφιλή και πολύ οικονομικό προορισμό που αναδεικνύεται μεγάλος πόλος έλξης για τους Έλληνες τουρίστες και τουριστική Μέκκα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Γενικό ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής (2ήμερης)

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση στις 07:30 από την αφετηρία μας για τα σύνορα Νίκης. Έλεγχος στοιχείων, χρόνος για τα αφορολόγητα και στάση στα Μπίτολα για καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Ρέσσεν για Στρούγκα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, γεύμα και αναχωρούμε για την Οχρίδα. Γραφική , βυζαντινή πόλη ,χτισμένη αμφιθεατρικά. Περιήγηση στα γραφικά δρομάκια με τα μικρομάγαζα ,τα παλιά αρχοντικά ,τις βυζαντινές εκκλησίες, το κάστρο του Σαμουήλ , το θέατρο και το μεγαλοπρεπές άγαλμα του Κύριλλου και του Μεθόδιου. Ένα καφέ δίπλα στη λίμνη της Οχρίδας και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας .Δείπνο με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και ακολουθώντας την παραλίμνια, πανέμορφη διαδρομή θα φθάσουμε μέχρι τα Αλβανικά σύνορα , όπου θα επισκεφθούμε το ιστορικό βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του 10ου αιώνα. Θα θαυμάσουμε και θα απολαύσουμε την ομορφιά της φύσης, ένα καφέ και βόλτα στα μικρομάγαζα και συνεχίζουμε για Πόγραδετς, την απέναντι πόλη της Αλβανίας, χτισμένη δίπλα στην λίμνη Οχρίδα. Γεύμα ( εξ'ιδίων )στην περιοχή Drilon, όπου είχε το παλάτι του (θέρετρο) ο Χότζας,ένα καφέ στο κέντρο του Πόγραδετς και συνεχίζουμε για Κορυτσά, γραφική πόλη με πανέμορφα αρχοντικά ,πολύ πράσινο, πάρκα και όμορφες πλατείες. Θα επισκευθούμε τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό της Αναστάσεως του Κυρίου, μια περιήγηση στο κέντρο και επιστροφή μέσω Κρυσταλλοπηγής στην πόλη μας. Άφιξη το βράδυ.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 1 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με πλήρη διατροφή (πρωινό – γεύμα – δείπνο)

  • Περιήγηση της περιοχής όπως έχει το πρόγραμμα.

  • Ξεναγό - Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

   

  Γενικό ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής (3ήμερης)

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση στις 08:00 από την νέα αφετηρία μας που βρίσκεται απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο για τα σύνορα Νίκης. Έλεγχος στοιχείων, χρόνος για τα αφορολόγητα και στάση στα Μπίτολα για καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Ρέσσεν για Οχρίδα, γραφική, βυζαντινή πόλη ,χτισμένη αμφιθεατρικά .Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, ,γεύμα ,ξεκούραση και το απόγευμα αρχίζουμε την περιήγηση μας στα γραφικά δρομάκια με τα μικρομάγαζα ,τα παλιά αρχοντικά ,τις βυζαντινές εκκλησίες, το κάστρο του Σαμουήλ , το θέατρο και το μεγαλοπρεπές άγαλμα του Κύριλλου και του Μεθόδιου. Ένα καφέ δίπλα στη λίμνη της Οχρίδας και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας .Δείπνο με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωϊνό και αναχωρούμε για την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της περιοχής, την Στρούγγα,δημοφιλής τουριστικός προορισμός,που βρίσκεται στη νοτιοδυτική περιοχή της ΠΓΔΜ στην όχθη της λίμνης της Οχρίδας. Θα επισκευθούμε το μοναδικό στο είδος του, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ,την Ορθόδοξη Εκκλησία με το βυζαντινό μοναστήρι, (σήμερα μουσείο). Μια βόλτα στην πόλη για έναν καφέ και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Γεύμα, ξεκούραση και το απόγευμα ελεύθεροι για μια προσωπική γνωριμία με την πόλη,προαιρετική κρουαζιέρα στη μαγευτική λίμνη .Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Πρωινό και ακολουθώντας την παραλίμνια, πανέμορφη διαδρομή θα φθάσουμε μέχρι τα Αλβανικά σύνορα , όπου θα επισκευθούμε το ιστορικό βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του 10ου αιώνα. Θα θαυμάσουμε και θα απολαύσουμε την ομορφιά της φύσης, ένα καφέ και βόλτα στα μικρομάγαζα και συνεχίζουμε για Πόγραδετς, την απέναντι πόλη της Αλβανίας, χτισμένη δίπλα στην λίμνη Οχρίδα. Γεύμα ( εξ'ιδίων )στην περιοχή Drilon, όπου είχε το παλάτι του (θέρετρο) ο Χότζας,ένα καφέ στο κέντρο του Πόγραδετς και συνεχίζουμε για Κορυτσά, γραφική πόλη με πανέμορφα αρχοντικά ,πολύ πράσινο, πάρκα και όμορφες πλατείες. Θα επισκευθούμε τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό της Αναστάσεως του Κυρίου, μια περιήγηση στο κέντρο και επιστροφή μέσω Κρυσταλλοπηγής στην πόλη μας. Άφιξη το βράδυ.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με πλήρη διατροφή (πρωινό – γεύμα – δείπνο)

  • Περιήγηση της περιοχής όπως έχει το πρόγραμμα.

  • Ξεναγό - Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

   

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  News letter - Γραφτείτε τώρα

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho