Οχρίδα - Κορυτσα - Πόγραδετς

Η Βυζαντινή Οχρίδα, που αποκαλύπτει ένα μεγαλείο πολιτισμού και ιστορίας μέσα από αξιοθαύμαστα μνημεία και βυζαντινές εκκλησιές, αποτελεί ένα δημοφιλή και πολύ οικονομικό προορισμό που αναδεικνύεται μεγάλος πόλος έλξης για τους Έλληνες τουρίστες και τουριστική Μέκκα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Γενικό ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής Καθαράς Δευτέρας (3ήμερης)

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση στις 08:30 π.μ από την νέα αφετηρία μας που βρίσκεται απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο. Άφιξη στα σύνορα Νίκης. Έλεγχος και από τα δύο τελωνεία, στάση στα αφορολόγητα και συνεχίζουμε για την δεύτερη στάση μας στα Μπίτολα. Μια περιήγηση, ένα καφέ και αναχωρούμε για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και το απόγευμα αναχωρούμε για τη Στρούγκα. Θα επισκεφθούμε ένα μουσείο Φυσικής Ιστορίας σπάνιο στο είδος του, την Ορθόδοξη εκκλησία της Αγ. Παρασκευής με το βυζαντινό μοναστήρι χτισμένο μέσα στο βράχο, δίπλα στη λίμνη της Οχρίδας. Μια βόλτα στην πόλη, ένα καφέ και το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας, διασκέδαση με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό (μπουφές) και αναχωρούμε για την γραφική Οχρίδα. Περιήγηση – ξενάγηση στην παλιά πόλη, τα καλντερίμια, τα ελληνικά αρχοντικά, την εκκλησία της Αγ. Σοφίας κάτω από το κάστρο του Τσάρου Σαμουήλ. Ελεύθεροι για την αγορά της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ δείπνο με διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Πρωινό και ακολουθώντας την παραλίμνια, πανέμορφη διαδρομή θα φθάσουμε μέχρι τα Αλβανικά σύνορα, όπου θα επισκεφθούμε το ιστορικό βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του 10ου αιώνα. Θα θαυμάσουμε και θα απολαύσουμε την ομορφιά της φύσης, ένα καφέ και βόλτα στα μικρομάγαζα και συνεχίζουμε για Πόγραδετς, την απέναντι πόλη της Αλβανίας, χτισμένη δίπλα στην λίμνη Οχρίδα. Γεύμα ( εξ'ιδίων ) στην περιοχή Drilon, όπου είχε το παλάτι του (θέρετρο) ο Χότζας, ένα καφέ στο κέντρο του Πόγραδετς και συνεχίζουμε για Κορυτσά, γραφική πόλη με πανέμορφα αρχοντικά ,πολύ πράσινο, πάρκα και όμορφες πλατείες. Θα επισκεφθούμε τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό της Αναστάσεως του Κυρίου, μια περιήγηση στο κέντρο και επιστροφή μέσω Κρυσταλλοπηγής στην πόλη μας. Άφιξη το βράδυ.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή (πρωινό – δείπνο)

  • Περιήγηση της περιοχής όπως έχει το πρόγραμμα.

  • Ξεναγό - Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

   

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho