Αδριανούπολη - Θράκη

Εκδρομή στην Αδριανούπολη - Θράκη
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα 3ήμερης εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση στις 06:00 π.μ από την αφετηρία μας και περνώντας από μια ενδιαφέρουσα διαδρομή, με τις απαραίτητες στάσεις, Καβάλα - Ξάνθη - Κομοτηνή – Αλεξανδρούπολη – Φέρρες – Σουφλί – Διδυμότειχο – Ορεστιάδα , άφιξη στις Καστανιές όπου είναι τα σύνορα με την Ανδριανούπολη. Έλεγχος και συνεχίζουμε περνώντας από το Καραγάτσ, μια πόλη που δόθηκε στην Τουρκία με την Συνθήκη της Λωζάνης προκειμένου να εξυπηρετεί ο σιδηροδρομικός σταθμός της την Ανδριανούπολη (Edirne) το 1923. Συνεχίζουμε για την Ανδριανούπολη, η δεύτερη πρωτεύουσα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Άφιξη στο ξεν/χειο μας, τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την ιστορική πόλη της Ανατολικής Θράκης. Σήμερα πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας με πληθυσμό γύρω στις 170.000 κατοίκους. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρόγευμα και αναχωρούμε για να περιηγηθούμε στην πόλη και να δούμε το εντυπωσιακό τζαμί Σελιμέ, έργο του κορυφαίου αρχιτέκτονα Μιλάρ Σινάκ. Το Ρουστέμ Πασά Καραβάν Σεράι του 16ου αι. Το τέμενος Εσκί τζαμί του 15ου αι, το δημαρχείο, το μουσείο υγείας, το αρχαιολογικό και λαογραφικό μουσείο κ.α. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στη διάθεση μας για καφέ, φαγητό, αγορές. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Πρωινό και επιστροφή. Στο δρόμο μας στάση για να γνωρίσουμε τον νομό Θράκης με την πόλη της Ορεστιάδας, μια σύγχρονη πόλη που ιδρύθηκε μετά το 1922, πολιτιστικό, διοικητικό και εμπορικό κέντρο του Ν. Έβρου. Συνεχίζουμε για το Διδυμότειχο, όμορφη πόλη χτισμένη αμφιθεατρικά και διασχίζεται απο τον Ερυθρό ποταμό. Στη συνέχεια φτάνουμε στο Σουφλί, πόλη που φημίζεται για τα κουκουλάρικα μεταξωτά της. Περνάμε από μια ενδιαφέρουσα διαδρομή Φέρρες - Αλεξανδρούπολη, πρωτεύουσα του νομού με το μεγαλύτερο λιμάνι της Θράκης και ο σπουδαιότερος συγκοινωνιακός κόμβος, σήμα κατατεθέν ο φάρος. Συνεχίζουμε περιφερειακά Κομοτηνή - Ξάνθη - Καβάλα και με τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 2 διανυκτερεύσεις στην Ανδριανούπολη με πρωινό

  • Μετακινήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

   

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho