Βελιγράδι - Νόβι Σαντ

Εκδρομή στο Βελιγράδι - Λουμπλιάνα - Νόβι Σαντ
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση από την αφετηρία μας στις 05:00 π.μ για τα σύνορα Νίκης. Άφιξη, έλεγχος και συνεχίζουμε για Βελιγράδι περιφερειακά μέσω Πρίλεπ – Βέλες – Σκόπια - Νις, καθ’ οδόν στάσεις για ξεκούραση και άφιξη στην πρωτεύουσα το Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Βραδινή βόλτα για να θαυμάσουμε τα ολόφωτα κτίρια και τις γέφυρες της πόλης, μιας πόλης πληγωμένης στο πέρασμα της ιστορίας που στέκει όμως μέχρι και σήμερα περήφανη και αγέρωχη. Δείπνο, Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρόγευμα και ξεκινάμε την ξενάγηση μας- περιήγηση της πόλης. Θα επισκεφτούμε το φρούριο Καλεμέγκνταν, τον πύργο Nebosja που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου, τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή, την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων τον Άγιο Σάββα, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο, αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Γεύμα στο ξενοδοχείο μας, ελεύθεροι να επισκεφτείτε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα με καταστήματα για φθηνές αλλά και ποιοτικές αγορές. Το βράδυ διασκέδαση σε παραδοσιακό σέρβικο ρεστοράν με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Πρόγευμα και αναχωρούμε για την πόλη Νόβισαντ, την πρωτεύουσα της Βοιβοντίνα και θεωρείται η Αθήνα της Σερβίας. Θα δούμε το Κάστρο Petrovaradin με ωραία θέα τον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό και το Δημαρχείο. Ελεύθερος χρόνος στον κεντρικό πεζόδρομο και το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι. Το βράδυ δείπνο και σας προτείνουμε έξοδο στην μποέμ περιοχή του Βελιγραδίου Skadarljia, μια από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης, όπου η νυχτερινή ζωή διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες: τσιγγάνικα βιολιά, παραδοσιακά Σέρβικα τραγούδια, bars - clubs. Διανυκτέρευση.

   

  4η ημέρα:

  Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και αναχωρούμε για την επιστροφή μας με τις απαραίτητες στάσεις και τις ίδιες διαδικασίες. Σύνορα Σερβία- Σκόπια- Ελλάδα. Βράδυ άφιξη στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 * με ημιδιατροφή

  • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με επίσημο ξεναγό.

  • Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

   

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, βίζες για ξένα διαβατήρια και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.


  Απαραίτητα διαβατήρια ή ταυτότητες νέου τύπου( με λατινικούς χαρακτήρες).

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho