Πράγα - Δρέσδη

4ήμερη εκδρομή στην Πράγα - Δρέσδη
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Γενικό ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής (3ήμερης)

   

  1η ημέρα (Πτολ/δα - Θεσ/νικη – Πράγα – Ξενάγηση πόλης – Κρουαζιέρα στο Μολδάβα):

  Αναχώρηση από την αφετηρία μας στις 05:30 π.μ για το αεροδρόμιο “Μακεδονία” στη Θεσ/νίκη. Άφιξη και μετά τις απαραίτητες διαδικασίες πτήση για την χρυσή πόλη των 100 πύργων, τη Πράγα. Άφιξη και αρχίζουμε την ξενάγηση μας στα αξιοθέατα της πόλης. Θα έχουμε την ευκαιρία μεταξύ άλλων να θαυμάσουμε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου, το μεσαιωνικό Δημαρχείο με το φημισμένο αστρονομικό ρολόι, το νέο Δημαρχείο και θα φτάσουμε στην περίφημη πέτρινη γέφυρα του Καρόλου. Κατόπιν αναχωρούμε για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά μπορείτε να κάνετε μια αξέχαστη κρουαζιέρα στο ποταμό Μολδάβα απολαμβάνοντας ένα ατμοσφαιρικό δείπνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

   

  2η ημέρα (Καστρούπολη):

  Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση μας από την Καστρούπολη (Hrantsani), την Ακρόπολη της πόλης που απλώνεται στον λόφο Mala Strana. Θα δούμε το Μοναστήρι Στράχοβ, το Λορέττο, το ανάκτορο Schwarzenberg, το παλιό ανάκτορο των βασιλέων της Βοημίας το οποίο αργότερα έγινε κατοικία της Μαρίας Θηρεσίας και πλέον χρησιμοποιείται ως προεδρικό μέγαρο. Στην συνέχεια θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου, τον δρόμο των αλχημιστών, την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου και θα καταλήξουμε στην πλατεία της παλιάς πόλης. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε έξοδο στο φημισμένο μαύρο θέατρο ή διασκέδαση στις τσέχικες μπυραρίες με το υπέροχο φαγητό. Διαν/ση.

   

  3η ημέρα (Πράγα - Δρέσδη προαιρετική):

  Πρωινό και αναχωρούμε για την “Βενετία του ποταμό Έλβα” την πανέμορφη Δρέσδη με μακροχρόνια και λαμπρή ιστορία, η οποία μάλιστα αποτελούσε και την έδρα των Σαξόνων βασιλιάδων. Η Δρέσδη για πολλά χρόνια ήταν σημείο συνάντησης ζωγράφων, γλυπτών, μουσικών και συγγραφέων. Φθάνοντας θα ξεκινήσουμε την βόλτα μας στο ονειρεμένο κέντρο της πόλης. Θα δούμε την Εκκλησία της Παναγιάς (Frauenkirche), το παλάτι Zwinger, την Όπερα της Δρέσδης (Semperoper), τα ανάκτορα Elbschlosser και φυσικά τον ποταμό Έλβα που διασχίζει την πόλη. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διαν/ση.

   

  4η ημέρα (Πράγα – Κάρλοβι Βάρι – Θεσ/νικη - Πτολεμαϊδα):

  Πρωινό και αφού πάρουμε τις αποσκευές μας αναχωρούμε για την όμορφη λουτρόπολη Κάρλοβι Βάρι στη δυτική Βοημία. Μετά από μια όμορφη διαδρομή όπου βουνά, δάση, και χωριά περνούν από τα μάτια μας στην διαδρομή σαν εικονογραφημένο βιβλίο άφιξη στην πανέμορφη λουτρόπολη που θα σας εντυπωσιάσει με το πράσινο, τα γάργαρα νερά και τα υπέροχα κτίρια. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για το αεροδρόμιο της Πράγας. Πτήση επιστροφής για Θεσσαλονίκη. Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στην Πτολεμαϊδα.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν Πτολεμαϊδα – Θεσσαλονίκη – Πτολεμαϊδα

  • Αεροπορικά εισιτήρια για την διαδρομή Θεσσαλονίκη – Πράγα – Θεσσαλονίκη με την αεροπορική εταιρία Ellinair

  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό

  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου καθ' όλη την διάρκεια της εκδρομής

  • Δημοτικούς φόρους που επιβαρύνουν τα καταλύματα

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

  • Φόροι αεροδρομίου

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, αξιοθέατα, την κρουαζιέρα με δείπνο και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο στο πρόγραμμα.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho