Πόρτο Χέλι - Ύδρα - Σπέτσες - Ναύπλιο

Εκδρομή στο Πόρτο Χέλι - Ύδρα - Σπέτσες - Ναύπλιο
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση από την αφετηρία μας ώρα 06:00π.μ δια μέσω Λάρισας – Λαμίας και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στον Ισθμό της Κορίνθου (στάση για φαγητό). Αναχωρούμε για την Αρχαία Επίδαυρο όπου θα θαυμάσουμε το αρχαίο θέατρο και συνεχίζουμε για Πόρτο Χέλι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και αν αναχωρούμε για την ημερήσια κρουαζιέρα (προαιρετική) στα δυο πανέμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού Σπέτσες και Ύδρα. Πρώτος μας σταθμός η Ύδρα, κοσμοπολίτικο νησί φημισμένο για την ναυτική παράδοση, τα πέτρινα και ένδοξα αρχοντικά, πατρίδα του ήρωα της επανάστασης Ανδρέα Μιαούλη όπου θα δούμε και την προτομή του. Μια περιήγηση στα γραφικά στενάκια και επίσκεψη στο αρχοντικό του Κουντουριώτη και τον ιστορικό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ένα καφέ στο γραφικό λιμανάκι και επόμενη στάση οι Σπέτσες, πατρίδα της ένδοξης Μπουμπουλίνας όπου θα επισκεφθούμε το σπίτι της (μουσείο σήμερα), τον Ι. Ν του Αγ. Νικολάου, μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια, γεύμα και απόγευμα επιστροφή στο Πόρτο Χέλι. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Πρωινό και μια περιήγηση της πόλης με το φυσικό λιμάνι, το πολύ πράσινο και την τουριστική υποδομή. Συνεχίζουμε για την γραφική κωμόπολη με το έντονο νησιώτικο χρώμα, την Ερμιόνη. Ένα καφέ και συνεχίζουμε την περιήγηση της περιοχής περνώντας από την αγροτική κωμόπολη Κρανίδι, χτισμένη αμφιθεατρικά στο λόφο της Αγίας Άννας με παραδοσιακά σπίτια και με πολλά βυζαντινά μοναστήρια και εκκλησίες. Γεύμα και επιστροφή το απόγευμα στο Πόρτο Χέλι στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

   

  4η ημέρα:

  Πρωινό και αμέσως αναχωρούμε για το Ναύπλιο, μια από τις πιο όμορφες πόλης της Ελλάδας. Εδώ θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε το Μπούρτζι, το κάστρο στην είσοδο της πόλης, την πλατεία συντάγματος που θυμίζει Ιταλική πλατεία, την πρώτη Βουλή των Ελλήνων που στεγάζεται σε ένα τούρκικο τζαμί, την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα όπου εκεί δολοφονήθηκε ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας, Ιωάννης Καποδίστριας, το Παλαμήδι το φημισμένο κάστρο που στεφανώνει την πόλη του Ναυπλίου, την Αργοναυπλία, μια περιήγηση και στην συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Με τις απαραίτητες στάσεις καθ' οδόν άφιξη στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 3 διανυκτερεύσεις στο Πόρτο Χέλι με πρωινό

  • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, την κρουαζιέρα και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  News letter - Γραφτείτε τώρα

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho