Πρέβεζα

Εκδρομή στην Πρέβεζα
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Συγκέντρωση στην αφετηρία μας στις 07:00 π.μ και αναχώρηση για Πρέβεζα. Μέσω Ιωαννίνων (στάση για καφέ) – Άρτα επίσκεψη στην θρυλική γέφυρα και άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση. Ελεύθεροι για το πρώτο μας μπάνιο μιας και η θάλασσα είναι μπροστά μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για το ιστορικό Ζάλογγο, όπου οι Σουλιώτισσες με τα παιδιά τους θυσιάστηκαν για να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων. Συνεχίζουμε για τις εκβολές του μυθικού Αχέροντα. Μια περιήγηση και καταλήγουμε σε μια όμορφη παραλία της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για την γραφική Πάργα. Όμορφη γραφική πόλη, χτισμένη αμφιθεατρικά, με ωραίες παραλίες. Για όσους επιθυμούν προτείνουμε προαιρετική κρουαζιέρα στα πανέμορφα νησιά Παξοί – Αντίπαξοι. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  4η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για μια βόλτα στην πόλη της Πρέβεζας, για να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα με το βενετσιάνικο χρώμα, το φρούριο του Αγ. Ανδρέα, το βενετσιάνικο ρολόι της πόλης και τα γραφικά στενά με τις υπέροχες ταβέρνες. Τέλος θα καταλήξουμε σε μια άλλη γραφική παραλία για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  5η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για την επιστροφή μας. Στο δρόμο μας θα απολαύσουμε το μπάνιο μας στην εξωτική παραλία της Λούτσας. Απόγευμα συνεχίζουμε για την πόλη μας. Άφιξη το βράδυ.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Poseidon Beach στο Κανάλι – Κστροσυκιάς Πρέβεζας με ημιδιατροφή

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho