Αίγινα

Εκδρομή στην Αίγινα
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση στις 06:00 π.μ από την αφετηρία μας, με ενδιάμεσες στάσεις, καφέ, φαγητό, ξεκούραση, άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο ferry boat και απόπλους για το γραφικό νησί του Σαρωνικού, την Αίγινα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και ελεύθεροι να γνωρίσουμε την τουριστική περιοχή Αγία Μαρίνα όπου είναι και το ξενοδοχείο μας, γνωστός και αγαπημένος προορισμός με μεγάλη και αμμώδη παραλία. Απολαύστε το μπάνιο σας. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για το επιβλητικό μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου χτισμένο γύρω στο 1904 – 1910 από τον επίσκοπο Πενταπόλεως Νεκτάριο, γυναικείο μοναστήρι που γιορτάζει στις 9 Νοεμβρίου, εκκλησιασμός, προσκύνημα και στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε και να γνωρίσουμε ένα νησί πευκόφυτο, πράσινο με καλλιέργειες φιστικιών (η κύρια ασχολία του νησιού). Επίσης θα επισκεφθούμε την Ιερά μονή του Αγίου Μηνά από τα νεότερα μοναστήρια της Αίγινας. Κατόπιν μια στάση για να δούμε το ναό της Αφαίας από τα εντυπωσιακά κτίσματα της νεότερης αρχαϊκής εποχής. Θα καταλήξουμε στην πόλη για να περπατήσουμε στους δρόμους με τα νεοκλασικά κτίρια βαμμένα με έντονα χρώματα, την Κολόνα, ότι απέμεινε από τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα δίπλα στο λιμάνι, την Μητρόπολη στην οποία ορκίστηκε η πρώτη ελληνική κυβέρνηση μετά την επανάσταση και βέβαια θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε νοστιμιές στις γραφικές ταβέρνες του νησιού. Απόγευμα ελεύθεροι να απολαύσετε το μπάνιο σας.

   

  3η ημέρα:

  Πρωινό και επιβίβαση στο ferry boat για Πειραιά. Άφιξη και αναχωρούμε για την επιστροφή μας. Στο δρόμο μας μπορούμε να επισκεφθούμε και να προσκυνήσουμε την Αγία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντου. Με τις απαραίτητες στάσεις καθ' οδόν άφιξη στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 2 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό

  • Μετακινήσεις – περιήγησης σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho