Αίγινα

Εκδρομή στην Αίγινα
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση στις 24:00 από την αφετηρία μας για Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

   

  2η ημέρα:

  Η πρώτη μας στάση θα είναι για προσκύνημα στο γυναικείο μοναστήρι του Αγ.Πορφυρίου στην περιοχή Μίλεση Μαλακάσας. Συνεχίζουμε για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο ferry-boat για Αίγινα. Άφιξη μετά από 1 ώρα στο γραφικό νησί του Σαρωνικού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ελεύθεροι για μια προσωπική γνωριμία με την πόλη με τα νεοκλασσικά κτίρια βαμμένα με έντονα χρώματα, την Κολώνα από τον αρχαίο Ναό του Απόλλωνα (ό,τι απένειμε) δίπλα στο λιμανάκι, την Μητρόπολη όπου ορκίστηκε η πρώτη Ελληνική Κυβέρνηση μετά την Επανάσταση του ‘21. Θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε τις παραδοσιακές νοστιμιές στις γραφικές ταβέρνες του νησιού. Διαν/ση.

   

  3η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για το επιβλητικό μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου χτισμένο γύρω στο 1904 – 1910 από τον επίσκοπο Πενταπόλεως Νεκτάριο, γυναικείο μοναστήρι που γιορτάζει στις 9 Νοεμβρίου, εκκλησιασμός, προσκύνημα και στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε και να γνωρίσουμε ένα νησί πευκόφυτο, πράσινο με καλλιέργειες φιστικιών (η κύρια ασχολία του νησιού). Επίσης θα επισκεφθούμε την Ιερά μονή του Αγίου Μηνά από τα νεότερα μοναστήρια της Αίγινας. Κατόπιν μια στάση για να δούμε το ναό της Αφαίας από τα πιο εντυπωσιακά κτίσματα της νεότερης αρχαϊκής εποχής. Επιστροφή στο λιμάνι της πόλης. Επιβίβαση στο ferry-boat και αναχώρηση για Πειραιά. Άφιξη και αναχωρούμε για την επιστροφή μας. Στο δρόμο μας μπορούμε να επισκεφθούμε και να προσκυνήσουμε την Αγία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντου. Με τις απαραίτητες στάσεις καθ' οδόν, άφιξη στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά - Αίγινα - Πειραιά

  • 1 διαν/ση στο ξενοδοχείο DIANA με πρωινό στην χώρα της Αίγινας

  • Μετακινήσεις – περιήγησης σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho