Καρπενήσι

Εκδρομή στο Καρπενήσι
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση ώρα 07:00 π.μ για Καρπενήσι μέσω Λάρισας – Λαμίας – Λουτρά Υπάτης, ανηφορίζουμε το βουνό Οίτη για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγάθωνος της οποίας κτήτορας ήταν ο μοναχός Αγάθων. Εδώ θα προσκυνήσουμε το σκήνωμα του ιερομόναχου Βησσαρίωνα του οποίου παραμένει σχεδόν άφθαρτο σε παρεκκλήσι της μονής. Συνεχίζουμε για τον νομό Ευρυτανίας με πρωτεύουσα το Καρπενήσι, την Ελβετία της Ελλάδας όπως αποκαλούν την περιοχή. Εδώ θα θαυμάσουμε το αλπικό τοπίο με την πλούσια βλάστηση. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και ελεύθεροι να γνωρίσουμε την πόλη που είναι χτισμένη στην πλαγιά του βουνού Βελουχίου σε υψόμετρο 1.000μ. Θα περπατήσουμε στην πλακόστρωτη πλατεία με τα πλατάνια, στο κέντρο με τις εκκλησίες και τα δημόσια κτίρια. Το βράδυ μπορείτε να δοκιμάσετε τα τοπικά προϊόντα σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για το χωριό Προυσός. Η όλη διαδρομή και το τοπίο θα μας καθηλώσουν κυριολεκτικά. Μέσα σε άγρια μεγαλοπρέπεια προβάλλει η ιερά μονή του Προυσού, το ιστορικό μοναστήρι όπου φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Προυσιώτισσας. Προσκύνημα και στην επιστροφή μας θα συναντήσουμε γραφικά χωριά με πυκνή βλάστηση από έλατα. Θα επισκεφθούμε ένα φημισμένο γραφικό χωριό (το Μεγάλο Χωριό) χτισμένο σε υψόμετρο 720 μ. στους πρόποδες του βουνού Καλιακούδα. Κατόπιν συνεχίζουμε για την πόλη μας με τις απαραίτητες στάσεις καθ' oδόν. Άφιξη βράδυ.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό

  • Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho