Ελάτη - Περτούλι

Εκδρομή στην Ελάτη - Περτούλι
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση ώρα 08:00 π.μ από τη νέα μας αφετηρία μέσω Γρεβενών Καλαμπάκας. Στάση για καφέ και θα θαυμάσουμε το μεγαλείο των Μετεώρων, ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του ορθόδοξου μοναχισμού. Θα επισκεφτούμε τα δύο μεγαλύτερα μοναστήρια, την Μονή Βαρλαάμ που είναι ένα εντυπωσιακό μοναστήρι και την Μονή του Αγίου Στεφάνου το πλουσιότερο μοναστήρι των Μετεώρων, κτήτορες αναφέρονται ο Όσιος Αντώνιος και ο Ιερομόναχος Φιλόθεος. Από εκεί θα έχετε την ωραιότερη θέα στην Καλαμπάκα και τον Κάμπο. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας μέσω Τρικάλων και μέσα από μια όμορφη διαδρομή με τοξωτές γέφυρες και χαράδρες άφιξη στην γραφική Ελάτη, χωριό που θυμίζει Ελβετικό τοπίο. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας, ελεύθεροι να γνωρίσουμε το πανέμορφο χωριό χτισμένο στους πρόποδες του Κόζιακα. Το βράδυ μπορούμε όλοι μαζί να γευτούμε στις φημισμένες ταβέρνες τα παραδοσιακά εδέσματα του τόπου. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρόγευμα και αναχωρούμε για το ωραιότερο θέρετρο της περιοχής, το Περτούλι με το χιονοδρομικό κέντρο τα καταπράσινα λιβάδια, τα πεύκα και τα έλατα. Θα θαυμάσουμε το πανέμορφο φυσικό τοπίο και θα απολαύσουμε ένα ωραίο πικ νικ και διασκέδαση (προσφορά από τον σύλλογο). Συνεχίζοντας, στο δρόμο μας στάση στην ωραία πύλη για να επισκεφτούμε και να φωτογραφίσουμε την τοξωτή γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνα. Στην συνέχεια περνώντας από Τρίκαλα στάση για ένα καφέ και αναχωρούμε για την πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 1 διαν/ση στο ξενοδοχείο «Δρυάδες» στην Ελάτη με πρωινό

  • Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας, γνώστη του προορισμού

  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Φαγητά, ποτά, διασκεδάσεις και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho