Παράλια Μικράς Ασίας

7ήμερη εκδρομή στα Παράλια Μικράς Ασίας
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα

  Αναχώρηση από την αφετηρία μας ώρα 05:00 π.μ για τα σύνορα Κήπων. Άφιξη, έλεγχος και από τα δύο τελωνεία, χρόνος για τα αφορολόγητα και συνεχίζουμε μέσω Ύψαλα, Κεσσάνη, Καλλίπολη, περνάμε με ferry boat τα στενά του Ελλησπόντου απέναντι στην Λάμψακο. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε την Αρχαία Τροία. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο με το σήμα κατατεθέν τον Δούρειο Ίππο. Τελειώνοντας επιστρέφουμε στο Τσανάκκαλε, άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και ελεύθεροι για προσωπική γνωριμία με την πόλη μέχρι την ώρα του δείπνου. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα

  Πρόγευμα και αναχωρούμε για το Αϊβαλί, δια μέσω μιας πανέμορφης διαδρομής στις κατάφυτες πλαγιές του όρους Ίδη, και περνώντας τον Αδραμύττιο με τον απέραντο κόλπο του θα φθάσουμε στο Αϊβαλί, στις αλλοτινές Κυδωνιές μέσα σε ένα απέραντο κάμπο από ελαιόδεντρα. Θα επισκεφθούμε τα πανέμορφα Μοσχονήσια, ένα σύμπλεγμα με 22 μικρά νησάκια διασκορπισμένα στον κόλπο του Αϊβαλιού. Θα δούμε τις ελληνικές γειτονιές που ακόμα σώζονται τα υπέροχα σπίτια, ερείπια και τον τεράστιο ναό των Ταξιαρχών (1890) σήμερα μουσείο. Επιστροφή στο Αϊβαλί, μια περιήγηση στα γραφικά σοκάκια με τις παλιές σαπωνοποιίες, τα παλιά ελληνικά αρχοντικά σπίτια που κοσμούν το Αϊβαλί, μια βόλτα στην αγορά της πόλης και συνεχίζουμε για την αρχαία Πέργαμο, μια από της λαμπρότερες πόλεις της αρχαιότητας με το Ασκληπιείο, τη Βασιλική του Αγίου Ιωάννου, την κόκκινη Αυλή, διασχίζοντας γνωστές αλλοτινές ελληνικές περιοχές όπως Φώκια - Μενεμένη άφιξη στην πολύπαθη Σμύρνη. Μια περιήγηση στην πανέμορφη πόλη όπου θα δούμε το Διοικητήριο με το ρολόι, τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, την ιστορική προκυμαία, την ελληνική περιοχή με το ξακουστό Κορδελιό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση. Δείπνο και βραδινή βόλτα. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα

  Πρωινό και αναχωρούμε κατευθυνόμενοι νότια στην καρδιά της Αρχαίας Ιωνίας. Θα επισκεφθούμε την Αρχαία Έφεσο, η οποία αποτέλεσε για πάνω από 1.000 χρόνια μια μεγαλούπολη του Ελληνισμού. Τα πρώτα χριστιανικά χρόνια ήταν ήδη μεγάλη πόλη και αναφέρεται στις γνωστές προς Εφεσίους επιστολές του Αποστόλου Παύλου και ως μια από τις επτά εκκλησίες της Αποκάλυψης. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, στον οίκο της Παναγίας και στην Βασιλική του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Ακόμα θα επισκεφθούμε το κοσμοπολίτικο θέρετρο Κουσάντασι. Χρόνος ελεύθερος στην πλούσια αγορά του και επιστροφή στην Σμύρνη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  4η ημέρα

  Αμέσως μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την Προύσα. Θα περάσουμε από μια ενδιαφέρουσα διαδρομή με άλλοτε πόλεις και χωριά ελληνικά όπως Μαγνησία – Ακχισάρ – Μπαλίκεσιρ και με τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στην Προύσα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για την φημισμένη κλειστή αγορά με τα περίφημα μεταξωτά της. Δείπνο. Μπορείτε να απολαύσετε τα ιαματικά Σπα του ξενοδοχείου σας, διανυκτέρευση.

   

  5η ημέρα

  Πρωινό και μια περιήγηση με το πούλμαν να γνωρίσουμε την πόλη με το πολύ πράσινο, τον τάφο του Καραγκιόζη, το πράσινο τζαμί και απολαμβάνοντας πανοραμικά την όμορφη Προύσα αναχωρούμε για Τσανάκκαλε. Στο δρόμο μας θα επισκεφθούμε την πόλη Κουβούκλια και κατόπιν την πρώην πόλη Απολλωνία (σήμερα Γκιόλγιαζι), κτισμένο επάνω στη χερσόνησο δίπλα στην λίμνη Απολλωνιάδος σήμερα (Ουλουμπάτ). Στη συνέχεια στο δρόμος μας θα περάσουμε την πόλη Μουδανιά, Τρίγλια – Πάνορμος ελληνικές αρχαίες πόλεις και άφιξη στο Δαρδανέλια (Τσανάκκαλε). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για προσωπική γνωριμία με την πόλη, αγορά και μια βόλτα στην πανέμορφη παραλία της. Δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  6η ημέρα

  Απολαμβάνουμε το πρωινό μας χαλαρά και ετοιμαζόμαστε για την επιστροφή μας για τη Μάδυτο (Eceabat) με ferry boat με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις. Άφιξη στα σύνορα με τις ίδιες διαδικασίες και τις απαραίτητες στάσεις καθ' οδόν άφιξη στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν

  • 5 διαν/σεις με πρωινό και 1 δείπνο καθημερινά (2 διαν/σεις Σμύρνη, 1 διαν/ση Πρόυσα, 2 διαν/ση Τσανάκκαλε)

  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις με επίσημο ξεναγό καθ' όλη την διάρκεια του ταξιδιού σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Αρχηγό - συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ (ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ) ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ (ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ)


   

   

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho