Βελιγράδι - Βουδαπέστη - Βιέννη

Εκδρομή στο Βελιγράδι - Βουδαπέστη - Βιέννη
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα 5ήμερης εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση από τη νέα μας αφετηρία ώρα 06:00π.μ για το Βελιγράδι. Άφιξη στα σύνορα, έλεγχος διαβατηρίων ή ταυτοτήτων, στάση στα αφορολόγητα είδη και δια μέσω Σκοπίων – Νίς άφιξη στο Βελιγράδι. Μια περιήγηση στην όμορφη πρωτεύουσα με τα αξιοθέατα της. Κατόπιν αναχωρούμε για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για Βουδαπέστη, δια μέσω Νόβισαντ – σύνορα, έλεγχος και άφιξη στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Αρχίζοντας την ξενάγηση μας από την μεγαλειώδη πλατεία Ηρώων, με τους επτά αρχηγούς φυλών που ίδρυσαν την πόλη με αρχηγό τους τον Αρμπάντ, τον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου, το λόφο του Γκέλερτ με την μοναδική θέα, το επιβλητικό άγαλμα της Ελευθερίας και το κάστρο των Τσιτσαντέλα, τον Πύργο των Ψαράδων με τους εφτά πύργους, σήμα κατατεθέν της πόλης και τον Γοτθικό ναό του Αγίου Ματίας όπου εστέφοντο οι βασιλείς της Ουγγαρίας. Η θέα από ψηλά προς την Βούδα και Πέστη είναι καταπληκτική. Θα δούμε το Κοινοβούλιο, το μεγαλύτερο και ωραιότερο της Ευρώπης, θα θαυμάσουμε γοητευτικές γέφυρες που ενώνουν την Βούδα με την Πέστη και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και δείπνο. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Αμέσως μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για να ολοκληρώσουμε την ξενάγηση της πόλης περνώντας από μεγάλες λεωφόρους με καλοδιατηρημένα κτήρια. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στην περίφημη αγορά Βάτσι – Ούτσι και κατόπιν θα επισκεφθούμε το γραφικό χωριό Άγιος Ανδρέας, τόπος φημισμένων καλλιτεχνών, ένα καφέ και συνεχίζουμε για το Έστεργκομ την πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Εκεί θα επισκεφθούμε τον τεράστιο καθεδρικό ναό όπου βρίσκεται ο θρησκευτικός θησαυρός των Ούγγρων. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με τσιγγάνικα βιολιά ή βραδινή κρουαζιέρα στο Δούναβη απολαμβάνοντας φωτισμένα τα αξιοθέατα.

   

  4η ημέρα:

  Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για την πόλη της μελωδίας και του Βάλς, την Βιέννη. Στην ξενάγηση μας θα δούμε την Όπερα, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, τις εκκλησίες του Αγ. Στεφάνου και Καρόλου, τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας και το περίφημο ανάκτορο του Σένμπρουν. Χρόνος ελεύθερος για προσωπική γνωριμία με την πόλη και απόγευμα επιστροφή στην Βουδαπέστη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  5η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για την επιστροφή μας, κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθ' οδόν και με τις ίδιες διαδικασίες στα σύνορα, άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* στο Βελιγράδι με ημιδιατροφή

  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στη Βουδαπέστη με ημιδιατροφή

  • Ημερήσια εκδρομή στην Βιέννη

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως έχει το πρόγραμμα με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό.

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

   

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho