Αθήνα - Αίγινα

Η Αθήνα, ιδίως το ιστορικό της κέντρο, είναι γεμάτη από αξιοθέατα, μουσεία, και αρχαιολογικούς χώρους. Όπου και αν κοιτάξει κανείς η Αθήνα είναι γεμάτη με μνημεία του αρχαίου αλλά και του νεώτερου πολιτισμού.

Περπατώντας στην Αθήνα και κάνοντας μια περιήγηση στα αξιοθέατα της, είναι σαν να περπατάς μέσα στην ίδια την ιστορία της.
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση από Φούφα 05:00 π.μ και από Πτολεμαϊδα στις 05:15 π.μ για Αθήνα. Απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν και άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο καράβι και απόπλους για το γραφικό όμορφο νησί την Αίγινα. Η πρώτη πρωτεύουσα του νεότερου ελληνικού κράτους. Άφιξη σε μια ώρα και αμέσως θα επισκεφθούμε την Ι.Μ της Αγ. Τριάδας (Άγιος Νεκτάριος) με την μεγαλοπρεπέστατη εκκλησία και θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Νεκταρίου προστάτης του νησιού και κτήτορας της μονής. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ι.Μ Αγ. Μηνά που βρίσκεται μέσα σε δάσος με πεύκα. Κατόπιν αναχωρούμε για την πόλη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθεροι να γνωρίσουμε την ιστορική πόλη της Αίγινας με το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου του Θαλασσινού στο λιμάνι, το σπίτι του Κων/νου Κανάρη, το Κυβερνείο κατοικία του Ιωάννη Καποδίστρια κ.α. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και αμέσως αναχωρούμε για να επιβιβαστούμε στο καράβι για Πειραιά. Άφιξη και επίσκεψη στο καινούριο αξιόλογο μουσείο που στεγάζει πολλά και διάφορα ευρήματα του Ιερού Βράχου και διαφόρων χρονικών περιόδων. Ψηλά δεσπόζει ο σημαντικότερος χώρος η Ακρόπολη στον οποίο λατρευόταν η θεά Αθηνά. Εντυπωσιακό μνημείο. Συνεχίζουμε για το ιστορικό κέντρο για να δούμε την πλατεία Συντάγματος με την Βουλή των Ελλήνων, το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη με την τιμητική φρουρά, τον Εθνικό κήπο, το Ζάππειο Μέγαρο, την Πύλη του Αδριανού, τις στήλες του Ολυμπίου Διός, το Παναθηναϊκό Στάδιο και καταλήγουμε στην γραφική Πλάκα και το Μοναστηράκι. Μια περιήγηση, γεύμα (εξ’ ιδίων) και αμέσως αναχωρούμε για την επιστροφή μας. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας με τις απαραίτητες στάσεις.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Αίγινα - Πειραιάς

  • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο DANAE στη Αίγινα με πρωινό

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, την θεατρική παράσταση και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho