Αθήνα

Η Αθήνα, ιδίως το ιστορικό της κέντρο, είναι γεμάτη από αξιοθέατα, μουσεία, και αρχαιολογικούς χώρους. Όπου και αν κοιτάξει κανείς η Αθήνα είναι γεμάτη με μνημεία του αρχαίου αλλά και του νεώτερου πολιτισμού.

Περπατώντας στην Αθήνα και κάνοντας μια περιήγηση στα αξιοθέατα της, είναι σαν να περπατάς μέσα στην ίδια την ιστορία της.
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση 07:30 π.μ από την αφετηρία μας για την Αθήνα μέσω Λάρισας – Λαμίας. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, ελεύθεροι για ξεκούραση και για μια προσωπική γνωριμία με την γύρω περιοχή. Το βράδυ μπορούμε να επιλέξουμε και να παρακολουθήσουμε κάποια θεατρική παράσταση. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα μας με επίσημο ξεναγό. Η Αθήνα σταυροδρόμι λαών, φυλών και επιδρομέων, στο κέντρο των πολιτισμών της Μεσογείου. Η Αθήνα στην μακραίωνη ιστορία της δέχθηκε επιρροές αλλά και μεταλαμπάδευσε γνώσεις και πολιτισμό. Αρχίζοντας από το ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε την πλατεία Συντάγματος, το Μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη με την τιμητική φρουρά, την Βουλή των Ελλήνων, νεοκλασικό κτίριο κατασκευάστηκε το 1836 – 1840 ως ανάκτορο του Όθωνα και από το 19ο αι. στεγάζει τη Βουλή των Ελλήνων. Θα δούμε επίσης τον Εθνικό κήπο, δημιούργημα της βασίλισσας Αμαλίας, το Ζάππειο Μέγαρο (1874 – 1888), την πύλη του Αδριανού, τις στήλες του Ολυμπίου Διός, το Παναθηναϊκό Στάδιο, το μέγαρο της παλιάς Βουλής, ένα από τα ιστορικά κτίρια της πόλης, το ΙΛΙΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΝ, κατοικία του διάσημου αρχαιολόγου Σλίμαν και καταλήγουμε στην Ακρόπολη για να θαυμάσουμε το σπουδαιότερο αρχαιολογικό χώρο στην Ελλάδα, τον Παρθενώνα, τα προπύλαια. Κατόπιν θα επισκεφθούμε το καινούριο αρχαιολογικό μουσείο που στεγάζει πολλά και διάφορα ευρήματα του Ιερού Βράχου και διαφόρων χρονικών περιόδων. Στην συνέχεια μια βόλτα στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι. Το βράδυ (προαιρετική) διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Πρωινό και σας προτείνουμε μια επίσκεψη στο Αττικό Ζοωλογικό Πάρκο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την επιστροφή μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 2 διαν/σεις σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, την θεατρική παράσταση και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho