Βουκουρέστι - Καρπάθια Όρη

3ήμερη εκδρομή στο Βουκουρέστι - Καρπάθια Όρη - Σινάϊα - Μπρασόφ - Κάστρο Δράκουλα
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής (5ήμερης)

   

  1η ημέρα

  Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 06:00 π.μ για τα σύνορα Προμαχώνα. Περνώντας τα σύνορα και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, μέσω Σόφιας – Πλέσεν φθάνουμε στο Ρούσε (Ruse). Συνεχίζουμε και περνώντας την γέφυρα της Φιλίας πάνω από το Δούναβη, φθάνουμε στο Βουκουρέστι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα

  Πρόγευμα και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην πόλη. Θα επισκεφθούμε το παλάτι της Βουλής χτισμένο από τον Τσαουσέσκο «ως το σπίτι του Λαού», το δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Στην περιήγηση μας θα θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής στην χώρα, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του Θριάμβου, εμπνευσμένη από αυτήν του Παρισιού, την Όπερα, το παλάτι του Κατακουζήνου, το μουσείο του πυροσβέστη, τη Στρατιωτική Ακαδημία και το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα. Το βράδυ δείπνο και προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα

  Αμέσως μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα θρυλικά Καρπάθια της Τρανσυλβανίας. Αφού διασχίσουμε την κοιλάδα του ποταμού Πράχωβα φτάνουμε στο περίφημο χειμερινό θέρετρο την Σινάϊα, το μαργαριτάρι των Καρπαθίων. Θα επισκεφθούμε το εκπληκτικό παλάτι Πέλες (1870) θερινή κατοικία του βασιλιά Καρόλου Ά, ο πρώτος βασιλιάς της Ρουμανίας. Συνεχίζουμε για το κάστρο Bran (1378) χτισμένο στα άγρια Καρπάθια όρη, γνωστό ως η κατοικία του Κόμη Δράκουλα, το πλέον φημισμένο κάστρο της χώρας. Συνεχίζουμε για το Μπρασόβ όπου θα περιηγηθούμε στη μαγευτική μεσαιωνική πόλη και θα δούμε την Μαύρη εκκλησία γοτθικού ρυθμού, την μεγαλύτερη σε μέγεθος στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μια βόλτα στον γραφικό πεζόδρομο, στην μεγάλη πλατεία και επιστροφή στο Βουκουρέστι. Δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  4η ημέρα

  Πρωινό και επίσκεψη σε ένα πρότυπο χωριό, ένα ιδιαίτερο υπαίθριο μουσείο που βρίσκεται στο πάρκο Herastrau και φιλοξενεί περισσότερα από 300 σπίτια που απεικονίζουν την ιστορία της αρχιτεκτονικής όλων των περιοχών της Ρουμανίας. Ελεύθερος χρόνος για την πλούσια αγορά της πόλης και προσωπική γνωριμία όπως επιθυμεί ο καθένας (μουσεία, παλιά πόλη κλπ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  5η ημέρα

  Αμέσως μετά το πρωινό αναχωρούμε για την επιστροφή μας. Διέλευση συνόρων και με τις απαραίτητες στάσεις για φαγητό – καφέ, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή (πρωινό – δείπνο)

  • Μετακινήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρεται με το πρόγραμμα

  • Επίσημο τοπικό ξεναγό

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΙΥΠΟΥ (ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ) Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.


   

   

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho