Ρόδος

Το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, μόλις 17 χιλιόμετρα από τα Τουρκικά παράλια, και ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στη Μεσόγειο. Διαθέτει ατέλειωτες αμμώδεις παραλίες, όμορφες διαδρομές περιπάτων, πολλές γραφικές ταβέρνες και πολύ καλή νυχτερινή ζωή. Η Ρόδος είναι αρκετά θερμή ήδη από τα μέσα Απριλίου και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου και γι αυτό η τουριστική της σεζόν είναι αρκετά εκτεταμένη σε σύγκριση με άλλους τουριστικούς προορισμούς.

Το νησί διαθέτει μια πλούσια συλλογή από ιστορικές τοποθεσίες και μνημεία που ζωντανεύουν την ελληνική ιστορία. Στη Ρόδο βρίσκουμε από από κλασικούς αρχαίους ναούς μέχρι και κάστρα και πολιτείες Σταυροφόρων Ιπποτών καθώς και Οθωμανικούς ναούς.

Η πόλη της Ρόδου χωρίζεται σε παλιά πόλη μέσα στο κάστρο των Ιπποτών και σε νέα πόλη που βρίσκεται περιφερειακά του κάστρου. Εκτός από την πόλη, στο νησί μπορεί να δει κανείς την Λίνδο, όπου υπάρχει αρχαιολογική τοποθεσία και πολύ γραφικό χωριό, την Φιλέρημο, την Κάμειρο, την κοιλάδα με τις πεταλούδες, την Καλιθέα με τα παλιά ιαματικά νερά.

Στη Ρόδο μπορεί κανείς να διασκεδάσει στα πολλά νυχτερινά κέντρα που διαθέτει. Υπάρχουν clubs, live bars, και κέντρα με ελληνικό πρόγραμμα.
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Γενικό ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής (5ήμερης)

   

  1η ημέρα:

  Συγκέντρωση και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Θεσ/νίκης και απευθείας πτήση για Ρόδο. Άφιξη στο όμορφο ιπποτικό νησί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία με την γύρω περιοχή και να απολαύσετε το μπάνιο σας μια και το ξενοδοχείο σας βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στα αξιοθέατα της πόλης. Θα θαυμάσουμε το γραφικό Μανδράκι, το εντυπωσιακό ενυδρείο, το μοναδικό πανόραμα της Ρόδου από το λόφο του Μόντε Σμιθ και θα περπατήσουμε στην παλιά μεσαιωνική πόλη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το κάστρο του Μεγάλου Μαγίστρου και την περίφημη οδό των Ιπποτών. Μετά την ξενάγηση, χρόνος ελεύθερος στην διάθεση τω εκδρομέων στην πόλη. Μπάνιο, δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Σήμερα θα αναχωρήσουμε για την δυτική πλεύρα του νησιού. Θα περιηγηθούμε στην Αρχαία Κάμειρο, την Πομπηϊα της Ρόδου και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε γα την Φιλέρημο με το θαυμάσιο μοναστήρι. Ακολουθεί περιήγηση στη γνωστή σε όλους μας Κοιλάδα με τις πεταλούδες. Επιστροφή, χρόνος ελεύθερος για μπάνιο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  4η ημέρα:

  Σήμερα θα περιηγηθούμε στην ανατολική πλευρά του νησιού. Θα επισκεφθούμε την γραφική Καλλιθέα με τα ιαματικά της Λουτρά και στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την αρχαία Ακρόπολη της Λίνδου. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή. Μπάνιο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

   

  5η ημέρα:

  Απολαμβάνουμε το πλούσιο πρωινό μας και το μπάνιο μας και ελεύθεροι στην πόλη για την τελευταία μας βόλτα, αγορά και αναχωρούμε για το αεροδρόμιο με απευθείας πτήση για Θεσ/νίκη. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Πτολ/δα με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν Πτολεμαϊδα – Θεσ/νικη – Πτολεμαϊδα

  • Αεροπορικά εισιτήρια

  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* ή 5*

  • Ημιδιατροφή

  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο

  • Μια αποσκευή 23kg

  • Φόροι αεροδρομίου

  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με επίσημο ξεναγό

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho