Βόρεια Εύβοια - Αιδηψό

4 ημέρες εκδρομή στην Βόρεια Εύβοια - Αιδηψό
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση στις 05:00 π.μ μέσω Ελευθεροχώρι – στάση για καφέ – Λάρισα, Γλύφα. Επιβίβαση στο φέριμποτ και περνάμε απέναντι στον Αγιόκαμπο. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας τακτοποίηση και γεύμα. Μετά από λίγη ξεκούραση αναχωρούμε για να επισκεφθούμε την Ι.Μ Οσίου Δαβίδ του Γέροντα στην περιοχή Ροβιές, από τα ωραιότερα παραθαλάσσια θέρετρα της Β. Εύβοιας. Άφιξη στο Μοναστήρι χτισμένο σε επιβλητικό τοπίο σε πανέμορφη περιοχή. Προσκύνημα και επιστροφή για να σταματήσουμε σε ένα γραφικό ψαροχώρι, τα ΗΛΙΑ. Ένα καφέ και βράδυ άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για να επισκεφθούμε στην περιοχή Προκόπι τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο. Περνώντας από μια όμορφη διαδρομή διασχίζοντας πευκοδάση, ελαιώνες, γαλήνιες ακρογιαλιές και ωραίες παραλίες, γραφικά χωριά, πνιγμένα μέσα στο πράσινο, άφιξη στο Προκόπι, χωριό χτισμένο στη μαγευτική κοιλάδα του ποταμού Κηρέα. Εδώ θα προσκυνήσουμε το Σκήνωμα του Άγιου Ιωάννη του Ρώσου, το οποίο έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Καππαδοκίας. Στην επιστροφή μας θα περάσουμε από την γοητευτική λίμνη για να ένα καφέ. Γεύμα στο ξενοδοχείο μας και απόγευμα ελεύθερο για μπάνιο. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Πρωινό. Ελεύθεροι να κάνετε το μπάνιο σας, γεύμα και μετά από λίγη ξεκούραση θα ξεκινήσουμε για μια άλλη εντυπωσιακή διαδρομή από Άγιο Νικόλαο – Γιάλτρα – Λιχάδα, χωριά αμφιθεατρικά χτισμένα με παραδοσιακό χρώμα, Άγιο Γεώργιο γραφικό ψαροχώρι με πολύ κίνηση. Συνεχίζουμε για το γύρο του Ακρωτηρίου Λιχάδος με τα Λιχαδονήσια, μια συστάδα νησίδων και βραχονησίδων με υπέροχες ακρογιαλιές. Θα απολαύσουμε ένα καφέ και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

   

  4η ημέρα:

  Πρωινό. Ελεύθεροι για μπάνιο και βόλτα στο κέντρο της πόλης με τα μαγαζιά και στις 12:00 αναχωρούμε για την επιστροφή μας. Καθ΄ οδόν στάση στη Νέα Αγχίαλο για γεύμα (ατομικά) και το βράδυ στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 3 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΜΗΘΩ στην Αιδηψό με πρωινό και γεύμα

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με φέριμποτ

  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις - προσκυνήματα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho