Κρήτη

Εκδρομή στην Κρήτη
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  Η αναχώρηση είναι από το βράδυ της Σάββατο 04/08 προς Κυριακή 05/08

   

  1η ημέρα: Πτολ/δα - Ηράκλειο ( 840 χλμ. )

  Αναχώρηση στις 00:30π.μ από την αφετηρία μας για Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ηράκλειο. Μετά από ένα ευχάριστο ταξίδι, άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Το βραδάκι μια πρώτη γνωριμία με την πόλη του Ηρακλείου. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα: Ηράκλειο - Χερσόνησο( 30 χλμ. )

  Πρόγευμα και αναχωρούμε για να επισκεφτούμε την Αρχαία Κνωσσό με ξενάγηση απο επίσημο ξεναγό. Στη συνέχεια το αρχαιολογικό Μουσείο με τα υπέροχα εκθέματα της μινωικής εποχής, θα δούμε τα Ενετικά τείχη, το παλιό Βενετσιάνικο λιμάνι, την Μητρόπολη του Αγ. Μηνά (19ος αι), την κρήνη των Λεόντων του Μοροζίνι και τον τάφο του Καζαντζάκη. Χρόνος ελεύθερος στο Ηράκλειο. Επιστροφή στο ξεν/χειο μας. Δείπνο. Αναχώρηση για την κοσμοπολίτικη Χερσόνησο. Επιστροφή στο ξεν/χειο μας. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα: Ηράκλειο – Άγιο Νικόλαο ( 63 χλμ. )

  Πρόγευμα και αναχωρούμε για το νομό Λασιθίου. Στο δρόμο μας θα επισκεφθούμε το ενυδρείο Κρήτης «Θαλασσόκοσμος» που βρίσκεται στο χώρο της πρώην Αμερικανικής Βάσης Γουρνών. Συνεχίζουμε για την γραφική Ελούντα, το γνωστότερο θέρετρο του νησιού. Μπάνιο στην όμορφη παραλία της. Προαιρετική επίσκεψη με καϊκι στο «νησί των λεπρών» την Σπιναλόγκα. Το απόγευμα έναν καφέ στον Άγιο Νικόλαο, πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

   

  4η ημέρα: Ηράκλειο – Αγία Πελαγία ( 26 χλμ. )

  Πρόγευμα και έτοιμοι για μπάνιο στην όμορφη παραλία της Αγίας Πελαγίας. Καθαρά νερά και ομορφιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για γλέντι (προαιρετικά) με ζωντανή μουσική, παραδοσιακούς χορούς και μπόλικο κρασί. Επιστροφή στο ξεν/χειο. Διανυκτέρευση.

   

  5η ημέρα: Ηράκλειο – Ρέθυμνο - Xανιά ( 82 χλμ. - 65 χλμ. )

  Σήμερα θα αναχωρήσουμε για το Ιστορικό Αρκάδι, τη μονή με τα κειμήλια του ολοκαυτώματος του 1866. Συνεχίζουμε για τα Χανιά, μια βόλτα στο ωραιότερο γραφικό λιμάνι με το Βενετσιάνικο χρώμα, την κλειστή αγορά της πόλης. Θα επισκεφτούμε τους τάφους των Βενιζέλων στο λόφο του προφήτη Ηλία, θα δούμε το νεκροταφείο των ξένων υπερασπιστών της Κρήτης. Συνεχίζουμε για το όμορφο Ρέθυμνο με τα στενά δρομάκια και μπάνιο στην απέραντη παραλία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

   

  6η ημέρα: Ηράκλειο – Μάταλα ( 70 χλμ. )

  Πρόγευμα και αναχωρούμε για να γνωρίσουμε το νησί. Θα περάσουμε απο τη Γόρτυνα (πρωτεύουσα του νησιού κατά την Ρωμαϊκή εποχή ), με τα ερείπια της βασιλικής του Άγιου Τίτου. Στο δρόμο μας επίσκεψη σε ένα αξιόλογο μοναστήρι της Παναγίας Καλυβιανής και συνεχίζουμε περνώντας έξω από την Φαιστό, την δεύτερη πόλη της Μινωϊκής εποχής, τέλος θα φτάσουμε μέχρι τα φημισμένα Μάταλα. Μπάνιο στην υπέροχη παραλία μέχρι το απόγευμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

   

  7η ημέρα: Ηράκλειο – Πτολεμαϊδα ( 840 χλμ. )

  Μετά το πρωινό μας είμαστε έτοιμοι για την επιστροφή μας. Επιβίβαση στο πλοίο, απόπλους και άφιξη στον Πειραιά. Συνεχίζουμε για την επιστροφή μας με τις απαραίτητες στάσεις καθ’οδόν.

   

  8η ημέρα:

  Τα ξημερώματα άφιξη στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις όπως έχει το πρόγραμμα.

  • 6 με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο Vanisko στην Αμμουδάρα Ηρακλείου

  • Εισιτήρια πλοίου Πειραιά – Ηράκλειο – Πειραιά.

  • Θέσεις σε σαλόνι

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

   

   

   

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, επιπλέον γεύματα, ποτά και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho