Τήνος - Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

Η Τήνος είναι το τέταρτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων μετά τη Νάξο, την Άνδρο και την Πάρο. Έχει μοιρασμένους σε 62 οικισμούς. Ανήκει στις βόρειες Κυκλάδες και βρίσκεται ΝΑ. της Άνδρου και ΒΔ. της Μυκόνου.

Η απόσταση από την Άνδρο, το λεγόμενο στενό Άνδρου - Τήνου, είναι 1/2 μίλι, ενώ η κοντινότερη απόσταση από τις ακτές της Μύκονου είναι περίπου 5 μίλια και 9 μίλια από λιμένα σε λιμένα. Νοτιοδυτικά του νησιού και σε απόσταση 12 μιλίων βρίσκεται η Σύρος, όπου και η πρωτεύουσα του νομού Κυκλάδων, η Ερμούπολη.

Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση από την νέα μας αφετηρία που βρίσκεται απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο στις 22:00μ.μ για Ραφήνα και με ενδιάμεσες στάσεις καθ' οδόν φτάνουμε στο λιμάνι το πρωί.

   

  2η ημέρα:

  Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη στο ιερό νησί της Παναγίας. Ξεκινάμε με τον μικρό γύρο του νησιού. Επίσκεψη και προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας στο όρος Κεχροβουνίου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Χώρα της Τήνου και μια πρώτη περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το Σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Εξερεύνηση στα στενά σοκάκια της Χώρας με τα γραφικά ταβερνάκια και καφέ. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Προσκύνημα στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία. Αναχώρηση για μπάνιο στην οργανωμένη παραλία του Αγ. Φωκά. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθεροι για μια τελευταία βόλτα στην χώρα. Διανυκτέρευση.

   

  4η ημέρα:

  Πρωινή αναχώρηση από το λιμάνι της Τήνου με προορισμό τη Ραφήνα. Επιβίβαση και απόπλους. Φτάνοντας στη Ραφήνα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την επιστροφή στην πόλη μας. Καθ’ οδόν θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι της Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση προσκύνημα και συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής. Άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν Πτολεμαΐδα – Ραφήνα – Πτολεμαΐδα

  • Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα – Τήνο – Ραφήνα.

  • 2 διαν/σεις με Πρωινό στο ξενοδοχείο THALIA

  • Τις μεταφορές – περιηγήσεις μέσα στην Τήνο, βάση προγράμματος

  • Επίσκεψη στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  • Φόροι ξενοδοχείου

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho