Οχρίδα

Η Βυζαντινή Οχρίδα, που αποκαλύπτει ένα μεγαλείο πολιτισμού και ιστορίας μέσα από αξιοθαύμαστα μνημεία και βυζαντινές εκκλησιές, αποτελεί ένα δημοφιλή και πολύ οικονομικό προορισμό που αναδεικνύεται μεγάλος πόλος έλξης για τους Έλληνες τουρίστες και τουριστική Μέκκα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση από την πόλη μας ώρα 08:00 π.μ. για σύνορα Νίκης. Διέλευση συνόρων, αγορά από τα αφορολόγητα και συνεχίζουμε για Μπίτολα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και αναχωρούμε για Στρούγκα μέσω Ρέσσεν. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και το απόγευμα επίσκεψη στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας, σπάνιο στο είδος του, την Ορθόδοξη εκκλησία με το Βυζαντινό μοναστήρι (μουσείο σήμερα), ελεύθεροι για προσωπική γνωριμία μέχρι το βράδυ, δείπνο στο ξενοδοχείο μας με μουσική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρόγευμα και ακολουθώντας την παραλίμνια πανέμορφη διαδρομή θα φτάσουμε μέχρι τα Αλβανικά σύνορα, όπου θα επισκεφθούμε το περίφημο Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του 10ου αιώνα, θα θαυμάσουμε και θα απολαύσουμε την ομορφιά της φύσης, ένα καφέ και στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την γραφική πόλη την Οχρίδας, χτισμένη αμφιθεατρικά. Περιήγηση στα γραφικά δρομάκια με τα μικρομάγαζα, τα παλιά αρχοντικά, τις βυζαντινές εκκλησίες, το κάστρο του Σαμουήλ και το μεγαλοπρεπές άγαλμα το Κύριλλου και Μεθόδιου. Γεύμα ατομικά,καφέ και το απόγευμα αργά, επιστροφή στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • Μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή

  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως έχει το πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho