Οχρίδα

Η Βυζαντινή Οχρίδα, που αποκαλύπτει ένα μεγαλείο πολιτισμού και ιστορίας μέσα από αξιοθαύμαστα μνημεία και βυζαντινές εκκλησιές, αποτελεί ένα δημοφιλή και πολύ οικονομικό προορισμό που αναδεικνύεται μεγάλος πόλος έλξης για τους Έλληνες τουρίστες και τουριστική Μέκκα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Γενικό ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής (3ήμερης) - ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση στις 08:30 π.μ για τα σύνορα Νίκης. Άφιξη, έλεγχος στοιχείων, χρόνος για τα αφορολόγητα και συνεχίζουμε για Μπίτολα. Στάση για καφέ, αγορά και συνεχίζουμε μέσω Ρέσσεν για Οχρίδα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσετε την γύρω περιοχή με την λίμνη Οχρίδας και το ποταμό Δρίνο που διασχίζει και ομορφαίνει την πόλη Στρούγκα. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το μουσείο Φυσικής Ιστορίας σπάνιο στο είδος του, ένα καφέ στο κέντρο της πόλης και το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας, διασκέδαση με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Απολαμβάνουμε το πλούσιο πρωινό μας και αναχωρούμε για να γνωρίσουμε τη Βυζαντινή, γραφική Οχρίδα χτισμένη αμφιθεατρικά. Θα επισκεφθούμε το μεγαλοπρεπές άγαλμα του Κύριλλου και Μεθόδιου, το θέατρο, το κάστρο του Σαμουήλ, βυζαντινές εκκλησίες όπως η Αγία Σοφία, πολλά αρχοντικά και θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για μια προσωπική γνωριμία. Απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο με διασκέδαση και μουσική. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Πλούσιο πρωινό και ακολουθώντας την παραλίμνια πανέμορφη διαδρομή θα φθάσουμε μέχρι τα Αλβανικά σύνορα όπου θα επισκεφθούμε το περίφημο βυζαντινό μοναστήρι του Όσιου Ναούμ με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του 10ου αιώνα. Θα θαυμάσουμε την ομορφιά της φύσης δίπλα στην λίμνη και θα γιορτάσουμε τα Κούλουμα με τα νηστίσιμα εδέσματα. Χρόνος για ένα καφέ και όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν την κρουαζιέρα στις πηγές του ποταμού Δρίνου. Στην συνέχεια αναχωρούμε για την επιστροφή μας. Με τις ίδιες διαδικασίες άφιξη βράδυ στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 2 διαν/σεις σε ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή

  • Περιήγηση της περιοχής όπως έχει το πρόγραμμα.

  • Ξεναγό - Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho