Οχρίδα

Η Βυζαντινή Οχρίδα, που αποκαλύπτει ένα μεγαλείο πολιτισμού και ιστορίας μέσα από αξιοθαύμαστα μνημεία και βυζαντινές εκκλησιές, αποτελεί ένα δημοφιλή και πολύ οικονομικό προορισμό που αναδεικνύεται μεγάλος πόλος έλξης για τους Έλληνες τουρίστες και τουριστική Μέκκα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
Αναχωρήσεις:
 • Από 25/11/2017 έως 26/11/2017 (2 ημέρες)
 • Από 24/12/2017 έως 26/12/2017 (3 ημέρες)
 • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδρομής (3ήμερης)

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση στις 08:30 π.μ από τη νέα μας αφετηρία που βρίσκεται απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο. Έλεγχος – στάση στα αφορολόγητα - έλεγχος από τα Σκοπιανά σύνορα και διαμέσω Μπίτολα (στάση για έναν καφέ), Ρέσσεν, άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση. Ελεύθεροι να γνωρίσετε το ξενοδοχείο και τη γύρω περιοχή με την μαγευτική λίμνη. Το βράδυ ΡΕΒΕΓΙΟΝ με ζωντανή μουσική. Διαν/ση.

 

2η ημέρα:

Πρωϊνό και ακολουθώντας την παραλίμνια διαδρομή, θα φθάσουμε μέχρι τα Αλβανικά σύνορα σε ένα καταπληκτικό τοπίο. Εδώ θα επισκεφθούμε το ιστορικό μοναστήρι του Οσίου - Ναούμ με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες. Θα απολαύσουμε το τοπίο με τις υπαίθριες αγορές, έναν καφέ και επιστρέφουμε για το γεύμα μας στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη γραφική πόλη Οχρίδα, με τα παλιά αρχοντικά της, τις βυζαντινές εκκλησίες της Αγίας-Σοφίας, του Αγίου-Κλήμεντα και το βυζαντινό κάστρο του τσάρου Σαμουήλ. Θα περπατήσουμε στους πλακόστρωτους δρόμους με τα μικρομάγαζα, έναν καφέ δίπλα στην λίμνη και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο, διασκέδαση με ζωντανή μουσική, διαν/ση.

 

3η ημέρα:

Απολαμβάνουμε το πρωϊνό μας και αναχωρούμε για να επισκεφθούμε το μοναδικό μουσείο Φυσικής Ιστορίας, σπάνιο στο είδος του, την Ορθόδοξη εκκλησία και το Βυζαντινό μοναστήρι χτισμένο μέσα στον βράχο κοντά στην λίμνη Οχρίδας. Μία βόλτα στην πόλη, έναν καφέ και επιστροφή στο ξενοδοχείο για το γεύμα και αμέσως αναχωρούμε για την Ελλάδα μέσω Ρέσσεν – Μοναστήρι (Μπίτολα ), άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

 

 

Περιλαμβάνονται:


 • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

 • 2 διαν/σεις σε ξεν/χείο 4* με πλήρη διατροφή (2 πρωϊνά – 2 γεύματα – 2 δείπνα)

 • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως έχει το πρόγραμμα.

 • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

 

 

Γενικό ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής (2ήμερης)

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση από την πόλη μας ώρα 08:00π.μ. για σύνορα Νίκης. Διέλευση συνόρων, αγορά από τα αφορολόγητα και συνεχίζουμε για Μπίτολα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και αναχωρούμε για Στρούγκα μέσω Ρέσσεν. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, γεύμα, ξεκούραση και το απόγευμα επίσκεψη στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας, σπάνιο στο είδος του, την Ορθόδοξη εκκλησία με το Βυζαντινό μοναστήρι (μουσείο σήμερα), ελεύθεροι για προσωπική γνωριμία μέχρι το βράδυ, δείπνο στο ξενοδοχείο μας, διασκέδαση με ζωντανή μουσική, διαν/ση.

 

2η ημέρα:

Πρόγευμα και ακολουθώντας την παραλίμνια πανέμορφη διαδρομή θα φτάσουμε μέχρι τα Αλβανικά σύνορα, όπου θα επισκεφθούμε το περίφημο Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του 10ου αιώνα, θα θαυμάσουμε και θα απολαύσουμε την ομορφιά της φύσης, ένα καφέ και στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την γραφική πόλη την Οχρίδας, χτισμένη αμφιθεατρικά. Περιήγηση στα γραφικά δρομάκια με τα μικρομάγαζα, τα παλιά αρχοντικά, τις βυζαντινές εκκλησίες, το κάστρο του Σαμουήλ και το μεγαλοπρεπές άγαλμα το Κύριλλου και Μεθόδιου. Προαιρετική κρουαζιέρα στην όμορφη λίμνη, γεύμα ατομικά και το απόγευμα επιστροφή στην πόλη μας.

 

 

Περιλαμβάνονται:


 • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

 • Μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* με πλήρη διατροφή

 • Περιήγηση της περιοχής όπως έχει το πρόγραμμα.

 • Ξεναγό - Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

 

 

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

News letter - Γραφτείτε τώρα

Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho