Οχρίδα

Η Βυζαντινή Οχρίδα, που αποκαλύπτει ένα μεγαλείο πολιτισμού και ιστορίας μέσα από αξιοθαύμαστα μνημεία και βυζαντινές εκκλησιές, αποτελεί ένα δημοφιλή και πολύ οικονομικό προορισμό που αναδεικνύεται μεγάλος πόλος έλξης για τους Έλληνες τουρίστες και τουριστική Μέκκα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Γενικό ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής (2ήμερης)

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση από την πόλη μας ώρα 08:00π.μ. για σύνορα Νίκης. Διέλευση συνόρων, αγορά από τα αφορολόγητα και συνεχίζουμε για Μπίτολα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και αναχωρούμε για Στρούγκα μέσω Ρέσσεν. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, γεύμα, ξεκούραση και το απόγευμα επίσκεψη στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας, σπάνιο στο είδος του, την Ορθόδοξη εκκλησία με το Βυζαντινό μοναστήρι (μουσείο σήμερα), ελεύθεροι για προσωπική γνωριμία μέχρι το βράδυ, δείπνο στο ξενοδοχείο μας, διασκέδαση με ζωντανή μουσική, διαν/ση.

   

  2η ημέρα:

  Πρόγευμα και ακολουθώντας την παραλίμνια πανέμορφη διαδρομή θα φτάσουμε μέχρι τα Αλβανικά σύνορα, όπου θα επισκεφθούμε το περίφημο Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του 10ου αιώνα, θα θαυμάσουμε και θα απολαύσουμε την ομορφιά της φύσης, ένα καφέ και στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την γραφική πόλη την Οχρίδας, χτισμένη αμφιθεατρικά. Περιήγηση στα γραφικά δρομάκια με τα μικρομάγαζα, τα παλιά αρχοντικά, τις βυζαντινές εκκλησίες, το κάστρο του Σαμουήλ και το μεγαλοπρεπές άγαλμα το Κύριλλου και Μεθόδιου. Προαιρετική κρουαζιέρα στην όμορφη λίμνη, γεύμα ατομικά και το απόγευμα επιστροφή στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • Μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* με πλήρη διατροφή

  • Περιήγηση της περιοχής όπως έχει το πρόγραμμα.

  • Ξεναγό - Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

   

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho