Κέρκυρα

Ο επισκέπτης που θα περιηγηθεί την πόλη της Κέρκυρας, τα προάστιά της, τους περιφερειακούς οικισμούς αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κερκυραίων θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την 'προίκα' που η φύση και ο άνθρωπος έδωσαν στην Κέρκυρα.

Η Παλιά Πόλη θυμίζει περασμένες εποχές· οι ευρωπαϊκές επιδράσεις είναι ορατές παντού και συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους, χαρίζοντας στην πόλη το ιδιαίτερο χρώμα της. Στην Κέρκυρα δεν υπάρχουν τζαμιά και μιναρέδες. Σφραγίδα ασιατικής κατοχής δεν υπάρχει στο νησί. Εδώ που η Ευρώπη σμίγει με την Ελλάδα και που η φύση απλόχερα σκόρπισε δεκάδες αποχρώσεις του πράσινου και του γαλάζιου, αναπτύχθηκε ο Κερκυραϊκός Πολιτισμός με σημαντικές ιδιαιτερότητες που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Μπορεί τo κατακαλόκαιρο οι στενοί δρόμοι της πόλης, τα καντούνια, να είναι ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο, πάντα όμως υπάρχει για τον επισκέπτη κάποιο ήσυχο μέρος, στα πιο μικρά δρομάκια και στις σκιερές πλατείες, για να ξαποστάσει και να απολαύσει μια δροσερή τσιτσιμπύρα.
Αναχωρήσεις:
  • Από 06/08/2020 έως 10/08/2020 (5 ημέρες)

Πασχαλινό πρόγραμμα εκδρομής

 

1η ημέρα:

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 07:00 π.μ μέσω Εγνατίας – Γιάννενα, στάση (καφέ). Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και επιβίβαση στο F/B για την πανέμορφη Κέρκυρα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας .Ελεύθεροι ν’απολαύσετε το μπάνιο σας στην παραλία ,αφού το ξενοδοχείο μας βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα:

Πρόγευμα και αναχωρούμε για μια όμορφη διαδρομή, με πλούσια βλάστηση, ελαιώνες, με γραφικούς όρμους και παραλίες, την ξακουστή Παλαιοκαστρίτσα. Εδώ θα απολαύσουμε το μπάνιο μας. Επίσης , μπορούμε να επισκεφθούμε το αξιόλογο Καστρομοναστήρι της Παναγίας του 13 αι. στην κορυφή του λόφου. Η θέα είναι καταπληκτική. Χρόνος ελεύθερος για μια προαιρετική μίνι κρουαζιέρα στις μαγευτικές σπηλιές της περιοχής και απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Στο δρόμο μας μπορούμε να επισκεφθούμε ένα εργοστάσιο με Κούμ – Κουάτ, να γνωρίσουμε αυτό το περίφημο τοπικό φρούτο, σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. Το βράδυ μια βόλτα στην πόλη με τα βενετσιάνικα στενά καντούνια και την αγορά της. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα:

Πρωινό και αναχωρούμε για να επισκεφθούμε το πανέμορφο παλάτι της Αυτοκράτειρας Σίσσυς της Αυστρίας, το Αχίλλειο και στην συνέχεια θα περάσουμε από μια περιοχή, παλιά Ψαροχώρια, σήμερα τουριστικά κέντρα Μπενίτσες – Μωραϊτικα – Μεσογγί ,όπου θα καταλήξουμε σε μια καλή, οργανωμένη παραλία για να απολαύσετε το μπάνιο σας. Απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , ελεύθεροι για ξεκούραση και προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα:

Ελεύθερο το πρωϊνό σας για μπάνιο και το απόγευμα αναχωρούμε για ένα καφέ στην περιοχή Κανόνι με το Ποντικονήσι και τη Μονή Βλαχέρνας . Απολαύστε την ωραιότερη θέα και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

5η ημέρα:

Πρωινό μπάνιο και στις 12.00 μμ αφού πάρουμε τις αποσκευές μας αναχωρούμε για την πόλη ,να προσκυνήσουμε τον Άγιο Σπυρίδωνα, Πολιούχο και Προστάτη του νησιού .Μπορούμε να επισκεφθούμε το ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου ,όπου σήμερα στεγάζεται το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης ,το παλιό Φρούριο που χτίστηκε το 1550 από τους Βενετούς ,την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων Σπανιάδα,το περίφημο Λιστόν και απόγευμα επιβίβαση στο F/B για Ηγουμενίτσα. Άφιξη και συνεχίζουμε μέσω Γιάννενα -στάση και το βράδυ, άφιξη στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις .

 

 

 

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα

  • 4 διαν/σεις στο ξενοδοχείο Mega Hotel ( Ύψος ) με πρωϊνό καθημερινά

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Aσφάλεια αστικής ευθύνης

  • Φόροι διανυκτέρευσης

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, είσοδοι σε μουσεία και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho