Κέρκυρα

Ο επισκέπτης που θα περιηγηθεί την πόλη της Κέρκυρας, τα προάστιά της, τους περιφερειακούς οικισμούς αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κερκυραίων θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την 'προίκα' που η φύση και ο άνθρωπος έδωσαν στην Κέρκυρα.

Η Παλιά Πόλη θυμίζει περασμένες εποχές· οι ευρωπαϊκές επιδράσεις είναι ορατές παντού και συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους, χαρίζοντας στην πόλη το ιδιαίτερο χρώμα της. Στην Κέρκυρα δεν υπάρχουν τζαμιά και μιναρέδες. Σφραγίδα ασιατικής κατοχής δεν υπάρχει στο νησί. Εδώ που η Ευρώπη σμίγει με την Ελλάδα και που η φύση απλόχερα σκόρπισε δεκάδες αποχρώσεις του πράσινου και του γαλάζιου, αναπτύχθηκε ο Κερκυραϊκός Πολιτισμός με σημαντικές ιδιαιτερότητες που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Μπορεί τo κατακαλόκαιρο οι στενοί δρόμοι της πόλης, τα καντούνια, να είναι ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο, πάντα όμως υπάρχει για τον επισκέπτη κάποιο ήσυχο μέρος, στα πιο μικρά δρομάκια και στις σκιερές πλατείες, για να ξαποστάσει και να απολαύσει μια δροσερή τσιτσιμπύρα.
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση στις 7:00 π.μ. από την αφετηρία μας για Ηγουμενίτσα. Στάση καθ’οδόν προς Γιάννενα για καφέ και συνεχίζουμε για Ηγουμενίτσα. Άφιξη, επιβίβαση στο Ferry-Boat και απόπλους. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων, την πανέμορφη Κέρκυρα! Χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσουμε την περιοχή Κανόνι, μία από τις ωραιότερες τοποθεσίες του νησιού με τη μαγευτική θέα προς το Ποντικονήσι και την Παναγία των Βλαχερνών. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται πάνω στο Κανόνι. Επίσκεψη στο Μον Ρεπό, μια περιοχή στην οποία βρισκόταν η Ακρόπολη της αρχαίας Κέρκυρας. Στο κέντρο του κτήματος θα δούμε το Μέγαρο που χτίστηκε το 1824 για τον αρμοστή sir Frederick Adam και αργότερα πέρασε στην κατοχή της ελληνικής Βασιλικής οικογένειας. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφτούμε το Αχίλλειο, ένα εντυπωσιακό ανάκτορο που χτίστηκε το 1890-1891 για την αυτοκράτειρα της Αυστρίας, Σίσσυ, από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Ραφαέλο Καπίτα. Συνεχίζουμε την περιήγηση μέχρι τις Μπενίτσες και καταλήγουμε στην πόλη της Κέρκυρας για να προσκυνήσουμε τον Άγιο Σπυρίδωνα, πολιούχο και προστάτη του νησιού. Θα δούμε την Σπιανάδα, τη μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων με το περίφημο Λιστόν, το παλιό φρούριο που χτίστηκε από τους Βενετούς το 1550. Θα επισκεφτούμε, επίσης, το Μουσείο Ασιατικής τέχνης που στεγάζεται το Ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και βόλτα στα μαγαζάκια του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στην περιοχή της Παλαιοκαστρίτσας με τις όμορφες παραλίες, τις ακρογιαλιές, τους γραφικούς όρμους, την πλούσια βλάστηση και το Βυζαντινό καστρομοναστήρι της Παναγίας ψηλά στην κορυφή. Συνεχίζουμε για τις τουριστικές περιοχές Κομμένο, Δασιά και Ύψος. Γεύμα και επιστρέφουμε στο λιμάνι, επιβίβαση στο Ferry Boat και απόπλους για Ηγουμενίτσα. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις από το όμορφο νησί της Κέρκυρας!

   

   

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα

  • 2 διαν/σεις στο ξενοδοχείο The Royal Grand Hotel με πρωινό

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Aσφάλεια αστικής ευθύνης

  • Φόροι διανυκτέρευσης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, είσοδοι σε μουσεία και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho