Κέρκυρα

Ο επισκέπτης που θα περιηγηθεί την πόλη της Κέρκυρας, τα προάστιά της, τους περιφερειακούς οικισμούς αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κερκυραίων θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την 'προίκα' που η φύση και ο άνθρωπος έδωσαν στην Κέρκυρα.

Η Παλιά Πόλη θυμίζει περασμένες εποχές· οι ευρωπαϊκές επιδράσεις είναι ορατές παντού και συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους, χαρίζοντας στην πόλη το ιδιαίτερο χρώμα της. Στην Κέρκυρα δεν υπάρχουν τζαμιά και μιναρέδες. Σφραγίδα ασιατικής κατοχής δεν υπάρχει στο νησί. Εδώ που η Ευρώπη σμίγει με την Ελλάδα και που η φύση απλόχερα σκόρπισε δεκάδες αποχρώσεις του πράσινου και του γαλάζιου, αναπτύχθηκε ο Κερκυραϊκός Πολιτισμός με σημαντικές ιδιαιτερότητες που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Μπορεί τo κατακαλόκαιρο οι στενοί δρόμοι της πόλης, τα καντούνια, να είναι ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο, πάντα όμως υπάρχει για τον επισκέπτη κάποιο ήσυχο μέρος, στα πιο μικρά δρομάκια και στις σκιερές πλατείες, για να ξαποστάσει και να απολαύσει μια δροσερή τσιτσιμπύρα.
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα 2ήμερης εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Συγκέντρωση στις 06:00 π.μ και αναχώρηση μέσω Εγνατίας – Γιάννενα στάση για καφέ, άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο φέριμποτ και απόπλους για την πανέμορφη Κέρκυρα. Άφιξη και ξεκινάμε για μια περιήγηση στο νησί, όπου θα επισκεφθούμε την πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα, μια διαδρομή με πλούσια βλάστηση και ελαιώνες, όμορφες παραλίες και γραφικούς όρμους. Θα επισκεφθούμε στην κορυφή του λόφου το βυζαντινό καστρομοναστήρι της Παναγίας που ιδρύθηκε το 1228 με την υπέροχη θέα. Στην επιστροφή μας θα περάσουμε από την περιοχή Δασιά, Ύψος, τουριστικά θέρετρα. Απόγευμα στην πόλη για να προσκυνήσουμε τον Άγ. Σπυρίδωνα, προστάτης του νησιού, και να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Αγίου. Διανυκτεύρεση.

   

  2η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για την πόλη. Εκκλησιασμός στην εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνα και ελεύθεροι να περπατήσουμε στα γραφικά καντούνια, να δούμε την μεγάλη πλατεία Σπιανάδα με τα Λιστόν, το παλιό φρούριο που χτίστηκε από τους Βενετούς το 1550, το μουσείο Ασιατικής τέχνης. Απόγευμα αργά αναχωρούμε για την επιστροφή μας. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και συνεχίζουμε για την πόλη μας με τις απαραίτητες στάσεις.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα

  • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Aσφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, είσοδοι σε μουσεία και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  News letter - Γραφτείτε τώρα

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho