Κωνσταντινούπολη

Ιστορική, μοντέρνα, παραδοσιακή – είναι πολλές πόλεις σε μία! Άλλωστε, αυτό είναι που την κάνει γοητευτική: ο μοναδικός τρόπος που συνδυάζει τα ευρωπαϊκά με τα ασιατικά στοιχεία.

Ατμοσφαιρική από τη μία, με ένα μυστηριώδες πέπλο Ιστορίας, ακουσμάτων και γεύσεων, αλλά με σύγχρονο χαρακτήρα που εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς από την άλλη.
Αναχωρήσεις:
  • Από 16/02/2018 έως 19/02/2018 (4 ημέρες)
  • ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Γενικό ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής (4ήμερης)

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση από την νέα μας αφετηρία στις 20:00 για τα σύνορα Κήπων μέσω Καβάλας – Ξάνθη – Κομοτηνή – Αλεξανδρούπολη, άφιξη στα σύνορα ξημερώματα. Έλεγχος διαβατηρίων ή ταυτοτήτων (με λατινικούς χαρακτήρες) και χρόνος ελεύθερος για τα αφορολόγητα είδη.

 

2η ημέρα:

Μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη και περνώντας έξω από την Κεσάνη – Μάλγαρα – Ραιδεστό (στάση για καφέ). Μετά από μια όμορφη διαδρομή παράλληλα της θάλασσας του Μαρμαρά, άφιξη στην μαγευτική Κωνσταντινούπολη. Αρχίζουμε την ξενάγηση μας από την περιοχή Μπαλουκλί, για να επισκεφθούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου πηγής με το Αγίασμα, τα παραδοσιακά ψάρια και τους τάφους των Πατριαρχών. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την Μόνη Χώρας για να θαυμάσουμε τα μοναδικά ψηφιδωτά στον κόσμο. Συνεχίζουμε για την κρουαζιέρα μας στον χιλιοτραγουδισμένο Βόσπορο για να θαυμάσουμε τα παλιά χωριά, σήμερα σύγχρονες αριστοκρατικές συνοικίες (προαιρετικά). Κατόπιν αναχωρούμε για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, ξεκούραση και το απόγευμα θα επισκεφθούμε την κλειστή αγορά ΚΑΠΑΛΙ - ΤΣΑΡΣΙ με τα 4.000 μαγαζιά. Το βράδυ θα πάμε στην περιοχή ΤΑΞΙΜ με τα πολλά μαγαζιά, ταβέρνες και καφέ. Διαν/ση.

 

3η ημέρα:

Πρωινό και ξεκινάμε για το ιστορικό κέντρο. Θα αρχίσουμε από τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό Οβελίσκο, την στήλη των Δελφών, τη Γερμανική Κρήνη του 1898, το Μπλε Τζαμί, την θρυλική Αγία Σοφία, το υπέροχο Υδραγωγείο χτισμένο επί Ιουστινιανού και εν συνέχεια θα δούμε το περίφημο παλάτι του ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΞΕ. Το βράδυ διασκέδαση σε παραδοσιακό κέντρο με οριεντάλ μουσική, ποτό, χορό και φαγητό. Διαν/ση.

 

4η ημέρα:

Πρωινό και αφού πάρουμε τις αποσκευές μας αναχωρούμε για να επισκεφθούμε την εκκλησία της Παναγιάς Βλαχέρνας στην περιοχή Φανάρι, όπου εδώ εψάλλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 625 μ.Χ. Συνεχίζουμε για την κιβωτό της Ορθοδοξίας, το Οικουμενικό Πατριαρχείο με την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου. Προσκύνημα και αναχωρούμε για την επιστροφή μας. Με τις ίδιες διαδικασίες στα σύνορα και με τις απαραίτητες στάσεις καθ'οδόν, άφιξη στην πόλη μας γεμάτοι από όμορφες εντυπώσεις και αναμνήσεις.

 

 

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 2 διαν/σεις σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό

  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με επίσημο ξεναγό

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


Την κρουαζιέρα στο Βόσπορο - Πριγκιπόννησα, εισόδους σε μουσεία, επιπλέον γεύματα, ποτά και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
Επίσης δεν περιλαμβάνονται οι βίζες για ξένα διαβατήρια.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

News letter - Γραφτείτε τώρα

Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho