Πάρος

Καταμεσής των Κυκλάδων ακτινοβολεί η Πάρος, ίδια μ’ ένα κατάλευκο και αψεγάδιαστο κομμάτι παριανό μάρμαρο. Και σαν το κομμάτι αυτό, που καταφέρνει και κρύβει ζηλότυπα μέσα του απίστευτες ομορφιές -σαν τον Ερμή του Πραξιτέλη και την Αφροδίτη της Μήλου - περιμένοντας υπομονετικά το εμπνευσμένο χέρι του χαρισματικού γλύπτη για να το βγάλει στην επιφάνεια, έτσι και η Πάρος περιμένει εσένα, τον ενθουσιώδη επισκέπτη να ψάξει τις γωνιές του και να «φέρει» στο φως τις σπάνιες ομορφιές του.
Μή διαθέσιμο πακέτο

  Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής

   

  1η ημέρα:

  Αναχώρηση στις 22:00 μ.μ από την νέα μας αφετηρία και με τις απαραίτητες στάσεις καθ΄οδόν άφιξη το πρωί στον Πειραιά.

   

  2η ημέρα:

  Επιβίβαση στις 07:30 π.μ στο πλοίο και απόπλους. Άφιξη μεσημέρι στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Μπάνιο, διανυκτέρευση.

   

  3η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για το μεγάλο γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα Παροικιά, με την εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής που κτίστηκε από την Αγία Ελένη. Συνεχίζουμε περνώντας από παραδοσιακά χωριά, Μαράθι με τα πλούσια λατομεία μαρμάρου, Λεύκες, Μάρπησσα χωριό με παλιές εκκλησίες του 16ου αι. και το κάστρο που κτίστηκε το 1550, Πίσω Λιβάδι και Χρυσή Ακτή, γοητευτικά θέρετρα, μπάνιο σε κάποια από αυτές τις παραλίες και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή Αλυκή, διανυκτέρευση.

   

  4η ημέρα:

  Πρωινό και ξεκινάμε για το δεύτερο γύρο του νησιού. Θα περάσουμε από την περιοχή Ψυχοπιανά όπου βρίσκεται η κοιλάδα με τις πεταλούδες και συνεχίζουμε για να προσκυνήσουμε στο μοναστήρι του Χριστού Δάσους, όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Οσίου Αρσενίου. Μετά από μια όμορφη διαδρομή γνωρίζονται το νησί θα φτάσουμε στη Νάουσα, σημαντικό τουριστικό κέντρο, στο βόρειο τμήμα του νησιού με το ιδιαίτερο κυκλαδίτικο χρώμα. Θα επισκεφθούμε τις Κολυμπήθρες, μια ξεχωριστή αμμουδιά με τεράστιους βράχους και περίεργα σχήματα που θυμίζουν γλυπτά. Μπάνιο και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

   

  5η, 6η ημέρα:

  Μέρες ελεύθερες για μπάνιο μιας και η θάλασσα βρίσκεται στα πόδια μας. Προτείνουμε ημερήσιες εκδρομές στα κοντινά νησιά Αντίπαρο και Νάξο.

   

  6η ημέρα:

  Πρωινό και αναχωρούμε για την επιστροφή μας. Μια τελευταία βόλτα στην πόλη Παροικιά για τα μικροδωράκια σας και επιβίβαση στο πλοίο για Πειραιά. Άφιξη. Αργά το βράδυ άφιξη στην πόλη μας.

   

   

  Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά – Πάρο – Πειραιά

  • 5 διανυκτερεύσεις

  • Πρωινό ή ημιδιατροφή ανάλογα με την επιλογή σας.

  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

   

   

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


  Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο, επιπλέον γεύματα – ποτά, είσοδοι σε μουσεία και τις προαιρετικές εκδρομές.

   

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


  Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΞΕΝΑΓΗΣΗ

  TΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

  Παροχές του γραφείου μας, υπηρεσίες,κρατήσεις, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητα

  Copyright © 2014 Chondromatidis Travel. All rights reserved | Powered by Aslanidi Ploutarcho